Skip Navigation Links

MMK Metalurji‘ de İftar Yemeği

MMK Metalurji bu yıl 4. ‘sünü düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği’nde çalışanları ile biraraya geldi.

MMK Metalurji‘ de İftar Yemeği

Ekonomi   A+a-

Fabrika sahasında gerçekleştirilen iftar yemeğindeTürk Sanat Müziği Grubu sahne aldı. Yemekte konuşma yapan Genel Müdür İurii Chaikovskii:

‘Gönüllerin birleştiği bu kutsal ayda, çalışanlarımızı birlik ve beraberlik içinde görmek beni çok mutlu etmiştir.Birliği, içsel iradeyi ve anlayışı temsil ettiğine inandığımız Ramazan ayı, en derin ve en  saf niyetlerin paylaşıldığı bir zamandır. Yabancı kültürden gelen bir kişi olarak bu değerlerin paylaşımını tecrübe etmekten büyük memnuniyet duyuyorum.

Ramazan ayının, şu anda dünyadayaşanmakta olan acı dolu, üzücü olayları sonlandırmasını, bütün Müslüman alemine barışı, huzuru, güzellikleri vermesini en içten duygularımla dilerim.Bu kutsal ayın evlerinize sağlık, bereket, mutluluk getirmesini temenni ederim.’ dedi.

Ezan ile birlikte başlayan iftar, İmam İsmail Çetin ‘in iftar duası ile devam etti, duanın ardından sahne alan Semazen Grubu büyük ilgi gördü.

Birarada olmanın mutluluğunu yaşayan MMK Metalurji çalışanları yemekten ayrılırken memnuniyetlerini dile getirerek MMK Yönetimi’ ne teşekkürlerini sundular.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet