Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahin'den Türkiye Birincilerine Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TEOG sınavında birinci olan öğrencileri ziyaret etti.

Şahin'den Türkiye Birincilerine Ziyaret

Gündem   A+a-

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TEOG sınavında birinci olan öğrencileri ziyaret etti.
Türkiye genelinde yapılan sınavda derece yapan Gaziantepli Aybala Şahin, İrem Ateş, Umut Serindağ, İbrahim Emir Kafadar ve Doran Pamukçu'yu evlerinde ziyaret eden Şahin, TEOG şampiyonlarını başarılarından dolayı kutladı.
Ailelere de teşekkür eden Şahin, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Gaziantep'in en büyük sorunlarının başında eğitimin geldiğini söyledi.
Gaziantep'te Türkiye birincilerinin çıkmasının "ilaç gibi" geldiğini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
"Bir anne olarak bu başarılar beni çok heyecanlandırıyor. Eğitim en önemli işimiz bizim, çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmemiz gerekiyor, geleceğe hazırlamamız gerekiyor. Sonuçta bir çocuk eğer başarmak istiyorsa Gaziantep şartlarında başaramayacak diye bir şey yok. Herkes bu başarıyı yakalayabilir. Çok istemek, çok çalışmak, inanmak gerekiyor."
"ÇALIŞINCA OLUYOR"
Gaziantep'in eğitimiyle ilgili "neden olmuyor, daha neler yapılabilir" gibi bir arayışa girdiklerini belirten Şahin, gelen başarıların kendilerini umutlandırdığını aktardı.
Öğrencilerden Aybala Şahin de hedefini belirleyerek çalışmalara devam ettiğini ve kendisinin en başarılı halini hayal ederek çalıştığını söyledi. Şahin, ziyaretin sonunda, piyano çaldı.
İrem Ateş ise çok çalıştığını vurgulayarak, "çalışınca oluyor" dedi.
Umut Serindağ da programlı ve planlı çalışmanın sonunda gelen başarıda emeği olanlara teşekkür etti.
İbrahim Emir Kafadar ise sınav dönemi boyunca bazı noktalarda fedakarlık yaparak, planlı ve programlı çalıştığını dile getirdi.
Doran Pamukçu da çok kitap okuduğunu ve bunun başarısında önemli bir katkısı olduğunu kaydetti.
Öğrencilerin başarısında önemli katkısı olan aileleri tebrik eden Şahin, onlara çiçek takdim ederken, öğrencilere laptop hediye etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar