Skip Navigation Links

Gaziantepsporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Gaziantepsporlu futbolcular sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Gaziantepsporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Spor   A+a-

Gaziantepsporlu futbolcular sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Takımın yeni teknik direktörü Mutlu Topçu'nun katılmadığı kontrollerde 18 futbolcu ve 3 teknik heyet, sırasıyla kan-idrar, solunum, röntgen, ultrason, EGK, efor testi, ortopedi, dahiliye, kardiyoloji-ECHO, göz, KBB, genel cerrahi ve diş kontrolünden geçirildi.
Sağlık kontrolünden geçtikten sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Gaziantepspor'un kaptanı Elyasa Süme, yeni hocayla birlikte yeni transferler de geldiği takdirde ligi üst sıralarda bitireceklerini söyledi.
Çalışmalara iyi bir şekilde başladıklarını belirten Elyasa, "Dediğim gibi yeni bir hoca geldi, yeni bir sezon. Gaziantep camiası için hayırlı uğurlu olsun. Hepimiz tekrardan futbola aç bir şekilde geldik. Takım zaten çok iyi bir şekilde çalışmalara başladı. Tabii ki eksiklerimiz var. Kulübümüz önemli transferler yapmak istiyor çünkü, Avrupa yasağımız kalktı. Bununla birlikte dediğim gibi yeni bir hoca var. Yeni transferler de gelince de inşallah yeni bir hedef koyacağız. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yapıp inşallah sezona iyi başlayacağız. Ondan sonra da tekrardan hedefimizi belirleyip üst sıraları zorlamak istiyoruz. Geçen sene ligi 10. sırada bitirdik. Yeni bir ekiptik. Şu an oyun oynayan ekibin tamamı kaldı. Onun üstüne nokta transferler yapılırsa zaten dediğim gibi üst sıraları hedefliyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz. Dediğim gibi yeter ki iyi çalışalım. Allah sakatlıklardan korusun. Gelen arkadaşlar da gerçekten bize güç kattığında da o hedefler doğrultusunda zaten istediğimizi alacağımızı düşünüyorum" dedi.
Gaziantepspor'un yeni sezonda taraftarın desteğine ihtiyacı olduğunu vurgulayan Elyasa, "Anadolu'dan örnek veriyorum; Busaspor'un şampiyonluk yolunda en büyük katkısı taraftardı. Biz tabi ki şampiyonluktan bahsetmiyoruz ama kesinlikle taraftara ihtiyacımız da var, desteklemelerini bekliyoruz. Devre arasında inşallah yeni bir stat, arena gelecek. Bu Gaziantep şehrine ayrı bir hava katacak. Kesinlikle Gaziantep şehrine de yakışan bu. Gaziantepspor, Gaziantep'in markasıdır. O yüzden herkesi her maça davet ediyorum. Desteklerini bekliyoruz çünkü onlarla birlikte daha güçlü olacağımızı düşünüyorum. İnşallah yeni sezonda daha dolu tribünlerde oynarız" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet