Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kadjar, Görücüye Çıktı

Dünya markası Renault'nun C segmentindeki ilk crossoveri Kadjar da cesur ve güçlü tasarımı, dinamik çizgileriyle İsotlar'da görücüye çıktı

Kadjar, Görücüye Çıktı

Teknoloji   A+a-

Dünya markası Renault'nun C segmentindeki ilk crossoveri Kadjar da cesur ve güçlü tasarımı, dinamik çizgileriyle İsotlar'da görücüye çıktı.
Kadjar, İsotlar Grup'un showroomunda haziran ayı ile birlikte yerini aldı. Renault Kadjar, yenilikçi teknolojileri ve prestij simgesi detayları ile segmentinde kalıplaşmış düşünceleri sarsmayı hedefliyor. Kadjar, SUV, Sport Tourer ve Sedan otomobillerin en iyi özelliklerini arazi ve şehir içi kullanımı için bir araya getiriyor.
İyileştirilmiş yol tutuşu sayesinde tüm yol koşullarına uygun bir crossover olan Kadjar, kullanıcılarına 200 mm'lik yerden yükseklik mesafesi sunuyor. 472 dm3 VDA ile sınıfının en büyükleri arasında yer alan geniş bagaj hacmine sahip olan Kadjar, 1.5 Energy dCi EDC otomatik vites seçeneği ile rakipleri arasında öne çıkıyor.
4x2 veya 4x4 versiyonları ile sunulan Kadjar, Energy serisi EDC ve düz vites motorlarla donatıldı. Kadjar, iki dizel (Energy dCi 110 ve dCi 130) ve bir benzinli (Energy TCe 130) olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile pazara sunuluyor.
110 bg gücündeki dCi motoru ile sadece 99g CO /km1 emisyon değerine ve 3,8 lt / 100 km yakıt tüketimine sahip Kadjar son derece tutumlu bir crossover olarak dikkat çekiyor. Kadjar' R-Link 2 sayesinde kişiselleştirilebilir ve internete bağlantı imkanı veren multimedya sistemi ile donatıldı.
Kadjar, Renault'da ilk kez kullanılan yepyeni teknolojileri bünyesinde barındırıyor. "Eller Serbest Park Sistemi" kendi kendine park etme konforunu sunuyor. "Aktif Acil Fren Destek Sistemi" (AEBS) ise öndeki araca çarpma riskinde frenlerin otomatik devreye girmesini sağlıyor.
Türkiye pazarında Touch ve Icon olarak 2 farklı ekipman seviyesi ile 69.500TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Kadjar, Adana'da İsotlar Grup farkıyla müşterilerini bekliyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar