Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erdoğan'dan Yol Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 'Araban-Besni duble yol çalışmalarına ara verilmeden tüm hızıyla devam ediliyor' dedi

Erdoğan'dan Yol Açıklaması

Gündem   A+a-

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Araban-Besni duble yol çalışmalarına ara verilmeden tüm hızıyla devam ediliyor" dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, en büyük hayalleriden birisinin Gaziantep-Adıyaman yolunun duble yol olmasıni istediğini belirtti. Erdoğan, "Milletvekili seçildiğim ilk günden itibaren yolun bölünmüş duble yol olması için verdiğim yoğun mücadelenin sonunda Gaziantep Valiliği İl Özel İdaresinden ayırttığım kaynak ile başlattığımız çalışmalarla Gaziantep-Adıyaman duble yol çalışmalarının ilk etabı olan Gaziantep-Yavuzeli ilçesi arasındaki 37 kilometrelik kısmının tamamlanması, ardından ikinci etabı olan Yavuzeli-Araban arasındaki 26 kilometrelik kısmında da çalışmaların tamamlanarak trafiğe açılmasıdır" ifadelerini kullandı.
Yapımına başlanan 49 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarında ara verilmeden çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Erdoğan, Besni-Araban arasındaki duble yol çalışmaları Araban-Besni arasındaki 20 kilometresindeki Besni ilçesine bağlı Köseceli Beldesine kadar yol çalışmalarında yarma ve dolgu çalışmalarından sonra asfalt çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte trafiğe açılacağını belirtti.
Gaziantep-Adıyaman bölünmüş duble yolunun bölgeye ekonomik anlamda önemli artışlar sağlayarak Gaziantep ile Adıyaman arasındaki ulaşımı yarım saat daha kısaltarak trafikte büyük ölçüde rahatlama sağlayacağını belirten Erdoğan, "Bölgedeki muhalefet partili vatandaşların Araban-Besni arasındaki bölünmüş duble yol çalışmalarının 7 Haziran seçimlerinden sonra durdurulacağı dedikodusunu yapıyorlardı. Bugün 4 Temmuz yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hala çalışmaların durdurulacağını düşünenler Araban ilçesinden Besni ilçesine giderek çalışmaların yoğun bir şekilde aralıksız devam ettiğini görmelerini tavsiye ediyorum'' dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar