Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniye Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Gıda Yardım Paketi Dağıtıyo

Osmaniye Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara gıda yardım paketi dağıtılıyor.

Osmaniye Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Gıda Yardım Paketi Dağıtıyo

Gündem   A+a-

Osmaniye Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara gıda yardım paketi dağıtılıyor. Belediye imkanları ve özellikle hayırseverlerin destekleri ile hazırlanan kolilerin dağıtımına başladı.
Osmaniye Belediyesi tarafından dağıtımına başlanan Ramazan kolilerinin içerisinde pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, makarna sıvı yağ ve un bulunuyor. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde dağıtımlar yapılmaya başlandı.
Başkan Kadir Kara, "Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Osmaniye Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koli diye tabir ettiğimiz kuru gıda yardımında bulunuyoruz. İlk etapta 5 bin ailemize belediyemizin imkanları ve Osmaniyeli hayırsever insanlarımızın katkı ve destekleri ile oluşturmuş oldukları kolilerimizi dağıtıyoruz. Muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza bu kolileri iaşe ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile dağıtıyoruz" şeklinde konuştu.
Osmaniye Belediyesi olarak rahmet ayında, bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Kara sözlerine şöyle devam etti:
"Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan Osmaniyeli hayırsever insanlarımızdan Allah razı olsun" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar