Skip Navigation Links

Reyhanlı Zabıta Ekipleri’nin Esnaf Denetimi

Reyhanlı Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan rutin denetimlerde;

Reyhanlı Zabıta Ekipleri’nin Esnaf Denetimi

Gündem   A+a-

Reyhanlı belediyesi zabıta ekipleri gıda üretimi, et ve süt ürünü satışı yapılan iş yerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı, denetimlerde esnafın hijyen konusuna dikkat etmesi ve çevre temizliğine önem vermesi konularında uyarılar yapıldı. 
Ayrıca ruhsat, vergi levhası ve çalışanların üst temizliği konusunda incelemeler yapıldı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyeri ve imalathanelere denetimlerimiz sırasında esnaflarımızda gördüğümüz eksikliklerin tamamlanması konusunda bir kereye mahsus olmak üzere uyarıyoruz, Daha sonraki kontrollerimizde aynı durumla karşılaşmamız halinde gerekli yasal işlemleri yapıyoruz.  
Yeni Mahalle Atatürk Caddesi, Yeni mahalle TOKİ konutları civarı ve Bağlar Mahallesi Fevzi Tecirli Caddesinde bulunan market, kasap, unlu mamuller ve tavukçularda yapılan kontroller neticesinde son tüketim tarihi geçmiş yoğurt, Et köfte, et ızgara köfte, Piliç yaprak döner ve et dana kıyma gibi ürünlere el konularak Reyhanlı Belediyesi katı atık çöplüğüne dökülmek suretiyle imha edilmiştir.
Zabıta ekipleri bu denetimlerin periyodik olarak yapıldığını vatandaşların sağlığının korunması yönünde esnafa gerekli bilgilendirmenin yapıldığını belirttiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet