Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Özlediğimiz bir belediyecilik sergiliyorsunuz'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, futbolda sayısız başarılara imza atan, milli takımın yanı sıra profesyonel takımlarda oynayan

'Özlediğimiz bir belediyecilik sergiliyorsunuz'

Arsuz   A+a-

sporcularıyla da futbolda büyük bir ivme kazanan Karaağaçspor Kulübü'nün yönetim kurulunu ağırladı.

Geleceğin sporcularını yetiştirmek için büyük bir çaba ve özveri içerisinde çalıştıklarını dile getiren Karaağaçspor Kulüp Başkanı Eyüp Sağır, Başkan Culha'ya hedeflerini ve projelerini anlattı.

Geçtiğimiz yıl ASKF tarafından futbol oynamaya elverişsiz olduğu gerekçesiyle maçlara kapanan Karaağaçspor Sahası'nın durumunun iki aya kadar netleşeceğini dile getiren Sağır,  Başkan Culha'ya saha ile ilgili girişimleri ve kulübe desteğinden dolayı teşekkür etti.

Sporcuların güvenli ve sağlıklı bir sahada spor yapabilmeleri için gerekli çalışmaları başlattıklarına da değinen Eyüp Sağır, sahanın suni çimle kaplanması ve çevre düzenlemesi yapılarak mükemmel bir tesis haline getirilmesinde de herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizdi.

"Özlediğimiz bir belediyecilik sergiliyorsunuz"

Karaağaçspor Kulübü ikinci Başkanı Mehmet Ali Çapar da, Başkan Culha'nın göreve başladığı günden itibaren spora gönül verenlerin yanında olduğunu hissettirdiğini belirterek, "Özlediğimiz ve beklediğimiz bir belediyecilik anlayışı sergiliyorsunuz. 120 lisanslı sporcumuzla birlikte yazın futbol okulumuzla beraber sporcu sayımız 300'ü buluyor. Geçtiğimiz yıl sahamızın fiziki yetersizliği nedeniyle tüm maçlarımızı deplasmanda oynadık. Buna rağmen bir çok kategoride şampiyonluklar elde ettik. Futbol branşında ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bizler, geleceğin sporcularını yetiştirmek için gönüllülük esasında çalışıyoruz. Yıllardır hiç bir belediye başkanından ne maddi  ne de manevi bir destek görmemiştik. Size yanımızda olduğunuz için, bunu bizlere yürekten hissettirdiğiniz için, maddi ve manevi desteğiniz için çok teşekkür ederiz" dedi.

Karaağaçspor'un başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, spordaki başarıların Arsuz'a büyük katkı sağlayacağını belirterek, imkanlar dahilinde amatör kulüplere desteğinin süreceğini dile getirdi ve ziyaretten dolayı spor adamlarına teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar