Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İşte Eski Ranazanlar..

Dörtyol Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan 'RAMAZAN ŞENLİKLERİ' gösterimi Altınçağ Mahallesinde gerçekleşti.

İşte Eski Ranazanlar..

Dörtyol   A+a-

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program Eski Ramazanların özlemini dindirecek nitelikte.

Teravih Namazı öncesi ve sonrasında yapılan gösterimden Altınçağ Mahalle sakinleri oldukça keyif aldığı gösterimde; Karagözden, Orta Oyunlara, illüzyon gösterimi ve çeşitli yarışmalar ile dolu dolu bir ramazan akşam geçiren Altınçağ Mahalle sakinleri yapılan organizasyondan oldukça memnun kaldılar.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Altınçağ Mahallesinde bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY; “Dörtyol Belediyesi olarak birçok alanda çalışmalar yapıyoruz. Ramazan Ayı sebebiyle vatandaşlarımızın özlediği Ramazanları yaşatmak adına etkinliklerimize devam ediyoruz. Dörtyol Belediye Başkanınız olarak göreve geldiğim günden bu yana sizler için çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Altınçağ Mahallemizde yıllarca bozuk olan 2 Km'lik Talat Caddesinin yolları asfaltladık ve asfaltlamaya devam edeceğiz. Altançağ-Yeniyurt Mahallerimizin arasına 6 kilometrelik asfalt dökerek otoban gibi yol yaptık. Yeterli mi? Değil elbette. İnşallah hizmetlerimizin her alanda devam edecek.” Dedi.

3,5 Saat gösteri yapan Mehmet Elmas yönetimindeki ekip Altınçağ Mahallesinde dolu dolu anlar yaşattı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar