Skip Navigation Links

Feniks’te Forma Girin!

İskendrerun’da Murat Özoğlu ve Şila Sabah’ın işletmeciliğini yaptığı Feniks GYM Sağlık ve Yaşam Merkezi

Feniks’te Forma Girin!

Gündem   A+a-

değişim isteyenlerin tek adresi oldu;

Geçtiğimiz ay sonu faaliyet giren Feniks GYM Sağlık ve Yaşam Merkezi, kendini dinç ve zinde hissetmek isyeyen, ayrıca, sağlıklı yaşamak isteyen vatandaşlarımızın ikinci adresi oldu.

İşletmeciliğini Şila Sabah ve Murat Özoğlu’nun yaptığı Feniks GYM Sağlık ve Yaşam Merkezi’nde fitness, Body Building (Vücut Geliştirme) Spining  (Bisiklet ile Dans ve Fitness) Pilates, Crossift, Sayokan, Kick Boks, Trx, özel sınavlara hazırlık gibi birçok spor aktivitesi ile yaşam boyu sağlıklı bir hayat sunuluyor. Adını mitolojik bir kuş olan Feniks ile bağdaştıran Sağlık Yaşam Merkezi, deneyimli spor hocaları ile tüm İskenderun halkına spor anlamında en kaliteli hizmeti vermek için yola çıktı.

KENDİNİ BAŞTAN YARAT!

Feniks hikayesine göre; rengarenk bir kuş olan Feniks, tüylü ve altından kızıl (mor,mavi ya da yeşil farklı efsanelere göre) bir kuyruğa sahiptir. 500 ile 1000 yıl arası bir hayat döngüsüne sahiptir, hayatının sonuna doğru kendine dallardan bir yuva yapar ve yuvayı ateşe verir. Yuvayla beraber kuşta cayır cayır yanar ve küllerine dönüşür. Bu küllerden yeni bir feniks ya da yumurtaları ortaya çıkar, yeniden yaşamak için doğar. Yeni feniks eski halinin yaşadığı kadar yaşamaya mahkumdur. Bazı hikayelerde, yeni doğan feniks eski halinden kalan küllerinin mürrüsafiden (sakız, sarı sakız,reçine) yapılı bir yumurtanın içine mumyalar ve Mısır şehri Heliopolis'e bırakır. Söylenir ki, kuşun çığlığı çok güzel bir şarkı gibidir. Çok az sayıda hikayede insana dönüşebilme yetenekleri vardır.
Feniks GYM Sağlık ve Yaşam Merkezi işletmecileri buna paralel şu ifadeleri kullanarak, “Bizim dememiz şudur ki ; hiçbirimiz Feniks değiliz ama hikayemizi ona benzetmek biraz da olsa elimizde! Değişim başlasın! Kendi küllerinizden, yeni bir siz oluşturun, bizde size bu konuda yol gösterelim” şeklinde görüş belirttiler. Feniks Sağlık ve Yaşam Merkezi’nde Murat Özoğlu, 2. Kademe vücut geliştirme – Fitness eğitmeni – fonksiyonel özel koç ve baş eğitmen olarak, Şila Sabah, özel fitness eğitmeni, Nurten Yağmurlu uzman plates eğitmeni, Burak Demir yardımcı vücut geliştirme ve fitness eğitmeni, Gürkan Kalaycı yardımcı vucut geliştirme ve fitness eğitmeni, Dinçer Mörel ise 1. Kademe yardımcı vücut geliştirme ve fitness eğitmeni olarak görev yapacaklar.

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet