Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TEOG Türkiye Birincisi Gaziantep Kolej Vakfı'ndan

TEOG sınavının açıklanmasının ardından gözler, şampiyonların okulu olarak bilinen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'na çevrildi

TEOG Türkiye Birincisi Gaziantep Kolej Vakfı'ndan

Eğitim   A+a-

TEOG sınavının açıklanmasının ardından gözler, şampiyonların okulu olarak bilinen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'na çevrildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında okuyan (GKV) İrem Ateş, TEOG 1 ve TEOG 2 sınavlarından bütün soruları doğru yaparak ismini Türkiye birinciliğine yazdırdı. Sabahın erken saatlerinde açıklanan sınav sonuçlarını öğrenen İrem Ateş ve ailesi GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar ve Okul Müdürü Ali Bozgeyik'i ziyaret etti. Sevinçleri gözlerinden okunan Ateş ailesi, mutluluklarını Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve idarecileriyle paylaştı. 1963 yılından bu yana Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarından biri olmayı başaran ve bu güne kadar yüzlerce şampiyon çıkaran Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, 2014-2015 TEOG sınavlarından da Türkiye birincisi çıkararak başarı geleneğini sürdürdü.
"BAŞARI GELENEĞİMİZ DEVAM EDİYOR"
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının üstlendiği misyonu başarıyla yerine getirdiğini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar "Bugün gerçekten en az öğrencimiz kadar bizlerde mutluyuz. Açıklanan sınav sonuçlarında birçok derece ile birlikte kurumlarımız Türkiye birincisini de çıkararak bu alandaki başarı geleneğini sürdürmüştür. Gazianteplilerin ortak eseri olan GKV Özel Okulları bundan sonraki süreçte de aynı performans ve özveri ile Türkiye'de eğitim alanındaki hizmetlerini sürdürecektir. Öğrencilerimizi ve bizleri sürekli destekleyen GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celal Ersoy'a teşekkür ediyoruz. Türkiye birincisi öğrencimiz İrem Ateş ve diğer başarı elde eden öğrencilerimizi de kutluyorum" dedi. GKV'de şampiyonluğun bir gelenek olduğunu ifade eden GKV Özel Ortaokul Müdürü Ali Bozgeyik elde edilen başarıların bir tesadüf olmadığını ifade ederek yapılan çalışmaların karşılıksız kalmadığını söyledi.
"PLANLI VE PROGRAMLI SABIRLA ÇALIŞTIM"
Planlı ve programlı bir çalışma temposu yürüttüğünü ifade eden TEOG Türkiye birincisi İrem Ateş başarısında GKV Özel Okullarının sağladığı çağdaş eğitimin önemli rol oynadığını belirterek "Türkiye birincisi olduğumu sabah öğrendim. Bekliyordum böyle bir başarı. İptal edilen sorunun beni Türkiye birinciliğine taşıyacağını biliyordum. Çok mutluyum. Müjdeyi babamdan aldım. Sınav süresince planlı programlı bir çalışma takvimi oluşturdum. Derslerime yeteri kadar çalıştım. Annem ve babam gibi bütün ailem ve özellikle GKV Özel Okullarının desteğini sürekli yanımda hissettim. Henüz gelecekle ilgili bir meslek kararı vermedim ama GKV Özel Fen Lisesini tercih ederek eğitim hayatımı buna da sürdürmek istiyorum" dedi. Şampiyon öğrencinin eczacı babası Tevfik Ateş'te sonuçtan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek "Öncelikle kızıma bize böyle bir duygu yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Eşime ve GKV Özel Okullarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy ilgi ve alakasını bizlerden esirgemedi. Ona ve değerli eşine de teşekkür ediyorum. Allah bütün anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin" dedi. Anne Fatoş Ateş de kızını kutlayarak kucakladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar