Skip Navigation Links

Aday değilim!

İskenderun'un tanınmış ve başarılı iş adamlarından Nuri Üysen, 9 Ağustos'ta yapılacak olan İskenderunspor'un kongresine talip olmayacağını ifade etti.

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun’un tanınmış ve başarılı iş adamlarından Nuri Üysen, 9 Ağustos’ta yapılacak olan İskenderunspor’un kongresine talip olmayacağını ifade etti.
Yaklaşık 2 haftadır gündemi meşgul eden Nuri Üysen’in İskenderunspor’a başkan olup olmayacağı konusundaki duruma netleşti. Kendisini kulüp başkanı olarak görmek isteyenlere konu hakkında kısa bir açıklama yapan Üysen, “Bu güne kadar Kulüp başkanlığı yapmış insanlara saygısızlık yapmak istemem. Ancak İskenderun spor’a destek ve her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Takımı amatörden 3 lige getirmiş bir yönetim var. Başkan ve yöneticilerin emeğine saygı duyuyorum. Onların yetişemediği durumlarda koordine halinde olmaya çalıştım ve bundan sonrada aynı kararlılığı göstereceğim. Benim misyonum bu. Gerek başkana, gerek sporseverlere gerekse beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. İş ve aile şartlarım nedeniyle böyle bir hizmet vermem uygun değil! Bu konuda her türlü gayreti göstereceğim. Gücü ve imkânı olan herkesin kulübe destek olmasını istiyorum” diye
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet