Skip Navigation Links

AK Parti İle Terör Bitmez!

AK Parti İle Terör Bitmez!

Gündem   A+a-

İskenderun Deniz İkmal Bölüğü’ne yönelik yapılan terör saldırısında 7 erin şehit olması ve 9 erin de yaralanması sonucu İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatında derin üzüntü yarattı.


Hain saldırıyı kınayan MHP İlçe Teşkilatı, parti binası önünde toplanarak, Boyacılar Parkı’na sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptı. Boyacılar Parkı önünde güvenlik güçlerine yapılan saldırıda yaşanan kayıplardan dolayı üzüntü yaşadıklarını ifade eden İskenderun MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Her terör eylemi, her şehit haberi, terörle mücadeleyi yabancılara havale etmiş olan ve giderek sıkışan hükümeti, daha fazla taviz vermeye itecek kanlı eylemlerle desteklenen pazarlık süreci ülkemizin ağır tahribatı ile sonuçlanacaktır. Kanlı terörün belini kırmadan ve bölücülüğü durdurmadan yapılacak her açılım ve girişim, şiddetin gölgesinde kalmaya ve terörle yapılan pazarlığın parçası olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.
Hain saldırıyı lanetlediklerini dile getiren Başkan İbrahim Gül, “Hükümetin terörle mücadeleyi giderek zorlaştırdığı, PKK’nın taleplerinin birer birer yasal zeminlere oturtulmak istendiği, ağır kışkırtmalara maruz kalan kardeşliğimizin derinden sarsıldığı bu tehlikeli şartlar altında, güvenlik güçlerimizin mücadele azmini yüksek tutmak hepimizin sorumluluğudur. Aziz milletimize ve TSK’ye sabır ve baş sağlığı diliyorum” şeklinde konuşan Gül son olarak Ak Parti ile Terör Bitmez cümlesinin altını çizdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet