Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İsrail ve Terör örgütü cezasını çekecek

Kemal Kemahlı; 'İsrail ve Terör örgütü cezasını çekecek' İHH Başkan Yardımcısı Kemal Kemahlı Sert bir dille Uyarıda Bulundu: 'İsrail ve Terör örg

Gündem   A+a-

Kemal Kemahlı; “İsrail ve Terör örgütü cezasını çekecek”

İHH Başkan Yardımcısı Kemal Kemahlı Sert bir dille Uyarıda Bulundu:
“İsrail ve Terör örgütü cezasını çekecek”


Deniz Üs Komutanlığına bağlı ikmal birliğine terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı ve İHH İnsani Yardım Vakfının yardım gemilerine yapılan vahşice saldırıyı kınamak ve lanetlemek adına sloganlar atarak, protestolu açıklamada bulunan İskenderun İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Kemahlı, “Cenab-ı hak askerlerimize rahmet eylesin, ailelerine de sabrı cemil versin” dedi.

“Milletimizin başı sağ olsun”
Yaşanan iki acı olayın dört saat arayla gerçekleştiğine dikkatleri çeken Başkan Yardımcısı Kemal Kemahlı, “İlk olarak Deniz Üst Komutanlığına bağlı ikmal birliğine terör örgütü tarafından roketatarla ve uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu altı Mehmetçik şehit olurken dokuz askerimizde yaralandı. Milletimizin başı sağ olsun. Bu üzücü olaydan yaklaşık dört saat sonra ise terör devleti İsrail, uluslar arası sularda Gazze’ye doğru hareket eden İHH İnsanı Yardım Vakfımızın yardım gemilerine vahşice saldırdı. Bu saldırı sonucu kadın, çocuk ve yaşlılarında bulunduğu yaklaşık 700 yolcu taşıyan mavi Marmara gemimizde 19 kardeşimiz şehit olurken 100 kişi de yaralandı. Bu kardeşlerimize de Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

“İsrail bu vahşi saldırının hesabını verecektir”
Yaşanan iki menfur saldırı arasında gözle görülen bir bağ olduğunu da sözlerine ekleyen Kemal Kemahlı, “Askerlerimizi şehit eden elle, Akdeniz de yardım gemilerimize saldırarak aktivistleri şehit eden el aynıdır. Bu kanlı el, İskenderun’daki saldırıyla ülkemizdeki iç barışı bozmayı, memleketimizi kardeş kavgasına sürüklemeyi ve Türkiye’mizin bölge de yükselen itibarını düşürmeyi hedeflerken, İHH’nın yardım gemilerine saldırarak da Gazze’ye yardım götürmek isteyen kuruluşlara gözdağı verip, Gazze’de yaşayan 1,5 milyon insanı ölüme mahkum etmek istemektedir. İsrail şunu çok iyi bilmelidir ki bizler Gazze’ye yönelik insanlık dışı ambargoyu mutlaka deleceğiz. Zulm ile abad olmaya çalışan İsrail’in sonu berbat olacaktır. İsrail bu vahşi saldırının hesabını verecektir” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar