Skip Navigation Links

Arsuz asfalt ve parkeyle donatılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle asfalt çalışmalarına devam eden Arsuz Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyo

Arsuz asfalt ve parkeyle donatılıyor

Arsuz   A+a-

İlçenin çehresini değiştirecek hizmetler hayata geçiren ve çalışmaları bizzat yerinde takip eden Arsuz Belediye Başkanı Culha, Madenli Mahallesi'nin ardından Üçgüllük Mahallesi'nde start alan asfalt çalışmaları ile ilçe genelinde büyük bir hızla devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Arsuz Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri ile kamyonların hummalı bir şekilde yürüttüğü yol çalışmasını Üçgüllük Mahalle Muhtarı Naim Güngör ile birlikte inceleyen Başkan Culha, teknik personelle de sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu 2. etap asfalt ihalesiyle asfaltı durmadan mahallere aktararak yol çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Nazım Culha, ilçenin her yerine eşit hizmet götürebilmek amacıyla ağustos ayı içerisinde üçüncü etap asfalt ihalesinin de yapılacağını vurguladı.

Asfaltın yanı sıra ilçede 76 bin 700 metrekare parke taşı döşeme çalışmalarının da tüm hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Nazım Culha, deforme olan mevcut yolların ve elektrik şebekesindeki onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan yollardaki parke çalışmalarının tamamlanmasıyla hem vatandaşların, hem esnafın, hem de araç sürücülerinin rahat bir yaz sezonu geçireceğini dile getirdi.

Üçgüllük Mahalle Muhtarı Naim Güngör de Başkan Nazım Culha'ya çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, eskiyen ve yıllardır yama ile onarılan yolları sıcak asfaltla kaplanan vatandaşlar da hizmetlerden dolayı Başkan Culha'ya memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet