Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kızılay Yaşlıları Ziyaret Etti Moral Verdi

Türk Kızılayı, kötü günlerde olduğu kadar önemli gün ve haftalarda da 'İyilik hareketini' aksatmadan sürdürüyor.

Kızılay Yaşlıları Ziyaret Etti Moral Verdi

Gündem   A+a-

Türk Kızılayı, kötü günlerde olduğu kadar önemli gün ve haftalarda da "İyilik hareketini" aksatmadan sürdürüyor. Adana ve Yüreğir Şubesi, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde yatan yaşlıları ziyaret ederek moral verdi.
Türk Kızılayı Yüreğir Şube Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Üçgül ve Orta Akdeniz Bölge Kan Müdürü Tunçhan Demir, Kızılay personelini ile birlikte yaşlı bakım yurtları ve huzurevlerini ziyaret etti. Yaşlılarla tek tek ilgilenen, hatırlarını soran onlarla sohbet eden Kızılay ekibi, "Babalar Günlerini de kutladı.
Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Üçgül, içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı nedeniyle Kızılay'a destek talebinde bulundu. Üçgül, "Şüphesiz iyiliğin ayı, günü olmaz.Ancak içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı'nda yapılacak iyiliklerin ayrıcalığı, sevabı da tartışılmaz" dedi. Üçgül, Kızılay olarak yaşlıların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Türk Kızılayı Yüreğir Şube Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu ise Türk Kızılayı'nın tüm birimleriyle iyiliğe hizmet ettiğini, kadın kolları ve gönüllüleriyle iyilik yapmak isteyenle 'elçi' olmayı sürdüreceklerini kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş