Skip Navigation Links

AK Parti Yardımcısı Gül, Araban'ı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Araban İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti Yardımcısı Gül, Araban'ı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Araban İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Milletvekili Canan Candemir, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ve beraberindeki heyetle AK Parti Araban İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edip, İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve ilçe teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmeye Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri de katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, İlçe Başkanı Murat Kasney, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve partililerden 7 Haziran genel seçimlerinde ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. HDP'nin barajı aşması için diğer parti seçmenlerinin HDP'ye oy verdiğini belirten Gül, "7 Haziran genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Araban'da 7 bin 592 oy almışız. Bu oylarımızı arttırmak için çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. AK Parti, ne Ali'nin ne de Veli'nin partisidir. Partimize oy vermeyenleri biliyorsanız da sakın onları üzmeyin, onların gönlünü almaya çalışın. Bu parti kimsenin babasının tapulu partisi değil, bu parti herkesin partisidir. Bugünden itibaren bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Parti içerisinde kırgınlık küskünlük istemiyorum'' dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ise, 7 Haziran genel seçimlerinde ilçe teşkilatı olarak gece gündüz demeden ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada, 7 Haziran genel seçimlerinde ilçede aldıkları yüzde 41'lik oy oranını yüzde 46-47'ye çıkaracaklarını ve bunun için de çalışmalara başladıklarını söyleyerek, Araban'daki muhalefet partileri seçmenlerinin paralelcilerle birlik olup HDP'ye oy verip, oy toplamak için çalıştıklarını söyledi.
Görüşmede söz alan partililer, il ve ilçede gördükleri eksiklikler ile yaşanan sorunları anlatarak, eksikliklerin giderilmesi için talepte bulundu. Özellikle elektrik ve içme suyunda sorunlar yaşadıklarını belirten partililer, Gül'den bu konuda gerekli çalışmayı yapması talebinde bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet