Skip Navigation Links

Bölge belediyelerine yeni iş makinalari

İş makinaları ile ilgili araştırma yapan Türk heyeti ile birlikte İtalya'nın iş makinaları konusunda önde gelen isimlerinden Marini Firması yetkililer

Gündem   A+a-

Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Kırıkhan belediye başkanı Murat SAKMAN ile 15 kilik heyeti 3 günlük İtalya seyahetinden döndüler.
İş makinaları ile ilgili araştırma yapan Türk heyeti ile birlikte İtalya’nın iş makinaları konusunda önde gelen isimlerinden Marini Firması yetkilileri de bölgeyi ziyarete geldi.
Makine parkları ile alakalı yeni bir gelişim içine girmek ve bunları bölgeye kazandırabilmek için İtalya’ya giden heyet, İtalyan firması ile anlaşma sağlayarak yurda döndü. Kısa zaman içinde Türkiye’ye getirilecek iş makinaları belediyelerin hizmet vermelerinde yardımcı olacak.
Başkan Cemil YILMAZLAR bu konuda yeni bir İtalya seyahatine gideceklerini, bu firmanın önümüzdeki süreçte bölgemize yatırım yapmaları konusunda da çalışma içinde olduklarını, bölgeye böylesi bir istihdam projesinin katkı sağlayacağını bu nedenle de konuyu önemsediklerini söyledi.
Marini firmasının ortağı olduğu Ofra şirketler grubuna gösterdikleri yakınlık ve ilgi nedeniyle teşekkür eden heyet, yatırım yapmaları konusunda bölgeye davet ettiklerini belirttiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet