Skip Navigation Links

Üyelik rozetini Başkanvekili Nihat Özdemir taktı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Fenerbahçespor Kulübü kongre üyesi

Gündem   A+a-

 
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Fenerbahçespor Kulübü kongre üyesi
 
Fenerbahçespor Kulübü yönetim kurulunun oybirliğiyle aldığı kararla kongre üyeliği kabul edilen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e rozeti törenle, Fenerbahçespor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir tarafından takıldı.
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçespor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, törende yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in kongre üyeliği müracaatının Fenerbahçespor Kulübü yönetim kurulunun oybirliği ile aldığı kararla kabul edildiğini belirtti.
Fenerbahçespor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın mektubu ile birlikte Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e üye kimlik kartını ve kulübün anayasası olarak kabul edilen tüzüğünü veren Fenerbahçespor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e üyelik rozetini taktı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.
Fenerbahçespor Kulübü’nün kurtuluş savaşında çok büyük katkıları olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İlk İngilizler İstanbul’u işgal zamanında futbol oynuyorlarmış. Türkler seyrederken aralarında oynamaya başlamışlar. Futbolu öğrendikten sonra İngilizlere maç teklif etmişler. Türkler bunu ulusal bir olay olarak görmüşler. Her defasında Türkler’in takımı İngiliz takımını yenmiş. Kadıköy’de Fenerbahçespor Kulübü kurulmuş. Ondan sonra bu kulübün Türkiye’nin kurtuluş savaşında çok büyük yardımları ve mücadelesi olmuş. Anadoluya silah taşınmasında ulusal hizmet vermiş. Onun için ben zaten Fenerbahçeliydim. Şimdi Nihat başkan sayesinde Fenerbahçespor Kulübü yönetim kurulunun böyle büyük bir jesti ve onurla üyeliğini kabul ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Fenerbahçespor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, “Fenerbahçemize var olan sevgi ve bağlılığınızın anlamlı bir ifadesi olarak değerlendirdiğimiz üyeliğinizin hayırlı olmasını diler, camiamıza katılmış olmanızdan duyduğum memnuniyeti belirtirim” ifadeli mektubunu okudu.
LİMAK İskenderun Limanı yönetim kurulu başkanı Serdar Bacaksız ve Limak İskenderun Genel Müdürü Oğuz Tümiş’in eşlik ettiği ziyarette, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Fenerbahçespor Kulübü Başkanvekili ve Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e anı tabağı ve İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet