Skip Navigation Links

Bahçeşehir'de TEOG Başarısı

TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından İskenderun Bahçeşehir Koleji'nden yapılan açıklamada bir gurur tablosu ortaya çıktı.

Bahçeşehir'de TEOG Başarısı

Eğitim   A+a-

Bu yıl 32 mezun veren İskenderun Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin her iki TEOG sonrasında başarı ortalamasının 100 üzerinden 94,46 puan olduğu açıklandı. Bu puanın Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu belirten Okul Müdürü Sefai Server Dik; 'bu başarı öğretmeniyle öğrencisiyle, velileriyle yöneticisiyle hepimizindir, tüm Bahçeşehir ailesinindir' dedi. Başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakırken, TEOG sonucuyla da başarılarını taçlandırdıklarını ifade etti. Başarının tesadüf olmadığını sözlerine ekleyen Dik; 'Bahçeşehir Koleji'nde uygulanan ders ve kazanıma göre ölçme değerlendirme çalışmaları, performansa dayalı etüt modeli, kişiye özgü öğretim modeli ile mentor öğretmenlik sisteminin sonucunda ulaştığımız başarılar şaşırtıcı değil, beklediğimiz neticelerdir. Öğrencilerimizi Dünya standartlarında eğitirken ulusal sınavlara da gereken önemi vermekteyiz. Eğitim Teknolojileri ile hizmet vermeyi ilke edinen Behçeşehir Koleji, velilerini ve öğrencilerini eğitimde bulut bilişim dönemi ile tanıştırmıştır. Bahçeşehir Koleji velileri, Servis Tabanlı Okul Yönetim Sistemi (STOYS) sayesinde öğrencisi ile ilgili tüm detaylara internet bağlantısı olan her yerden ulaşabilir. Veliler, STOYS'ta yer alan modüller sayesinde öğrencilerin girdiği denemelerin sonuçlarını anında öğrenebilirler. Veliler, öğrencinin hangi testten hangi sorulara doğru veya yanlış cevap verdiğini, hangi kazanımlarda desteğe ihtiyaç duyduğunu, hangi kaynaklara başvurabileceğini, okulda ve Türkiye genelindeki sıralaması vb. detaylı birçok rapora ulaşabilmektedir. Ayrıca veliler STOY'da öğrenci için özel olarak verilen ödevleri, ders içeriklerini, notları, katıldığı etütlerin bilgisini, devamsızlık durumunu anında inceleyebilmektedir. Bahçeşehir Koleji, öğrencilerinin tüm akademik gelişimini STOYS'a özel raporlarla belirler, Kişiye Özgü Öğrenim Modeli kapsamında öğrencilerinin eksiklerini gidererek kalıcı ve tam öğrenme sağlar.' dedi.
Okul Müdürü Sefai Server Dik, TEOG sınavında, bu yıl mezun olan 32 öğrencinin 120 soruda 116 net ortalamayı yakalayarak ve 100 üzerinden 94,46 puan ortalama alarak 2014-15 eğitim öğretim dönemini de haklı bir gururla kapattıklarını söyledi ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı'nın 'öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe bir adım daha yaklaştırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Özverili çalışmaları ve verdiği tüm emek için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' şeklindeki yıl sonu mesajını iletti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet