Skip Navigation Links

Genç Girişimcilere Tavsiye

TOBB Mersin Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Memiş,genç girişimcilerin vazgeçmeden mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Genç Girişimcilere Tavsiye

Gündem   A+a-

TOBB Mersin Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Memiş, genç girişimcilerin vazgeçmeden mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.
KOSGEB, EKAV ve TOBB destekli Mersin Genç Girişimciler Kursu tamamlandı. TOBB Mersin Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Memiş, "İş hayatı büyük zorluklarla dolu. Bir işi yapamıyorum diyerek kenara çekilmek, gençlerin yapacağı en büyük yanlış olur. İş hayatında gurur olmaz. Bir işi başarmak istiyorsan üzerine gitmek gerekiyor. Bundan dolayı da genç girişimcilere en önemli tavsiyem mücadeleden hiç bir zaman vazgeçmemeleri olacaktır. Mücadele sonunda başarıyı getirecektir" dedi.
Son yıllarda sosyal medya kullanımının yaygınlaşması ile birlikte özellikle iş hayatındaki gençlerin dikkat dağınıklığı yaşadığının da altını çizen Memiş, "Başarıyı yakalamak öyle kolay değil. Konsantre olmak çok önemli. Bu anlamda da mesai saatleri dışında işe odaklanmak, gençlerin önünü açacak en önemli etkenlerden biridir" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet