Skip Navigation Links

AK Parti Milletvekili Polat, Mazbatasını Aldı

AK Parti Kilis Milletvekili Eczacı Reşit Polat, mazbatasını aldı.

AK Parti Milletvekili Polat, Mazbatasını Aldı

Gündem   A+a-

AK Parti Kilis Milletvekili Eczacı Reşit Polat, mazbatasını aldı.
Polat beraberinde Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz, Merkez İlçe Başkanı Neşet Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş ile yönetim kurulu üyeleri , belediye ve il genel meclisi üyeleri, Kadın kolları İl Başkanı Mahire Şekeroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Nedim Bellitürk ve kalabalık bir gurupla adliyeye gelerek İl Seçim Kurulu Başkanı Şentürk Bulut'tan 25. dönem milletvekili seçildiğine dair mazbatasını aldı.
İl Seçim Kurulu Başkanı Şentürk Bulut, Türkiye genelinde gergin ve söylemleri sert olan bir seçim geçirildiğini ifade ederek, "İnşallah siyasi partilerimiz seçimlerdeki gergin söylemleri bırakarak uzlaşmacı bir tavır sergilerler. Kilis'te bir iki ufak hadise dışında bir şey olmadı. Benim Kilis'teki ikinci seçimim, inanın seçimler biz adliye çalışanları için gerçekten sıkıntılı bir durum. İzin kullanamıyoruz. Adliyede bir sürü yürüyen davalara bakıyoruz. İnşallah istikrar olursa hükümet kurulurda kısa süre içerisinde bir seçim olmaz" dedi.
AK Parti Kilis Milletvekili Eczacı Reşit Polat ise, seçim süresince kendisine ve partisine destek veren herkese teşekkür ettiğini vurgulayarak, "Vatandaşımız hür iradesi ile sandığa gitti. Sonuç böyle çıktı. Milletimizin takdirine diyecek bir şeyimiz yok. Bu nedenle bize destek veren tüm vatandaşlarımız, partili arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet