Skip Navigation Links

İskenderun Polisi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Özverili Çalışan İskenderun Polisi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Gündem   A+a-


Özverili Çalışan İskenderun Polisi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor
İskenderun Finans Bankası merkez şubesinden gelen bir ihbar neticesi harekete geçen İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri üç dolandırıcılık şüphelisi şahsı dolandırdıkları para ve cep telefonları ile beraber kıskıvrak yakaladı.
İstanbul ilinde ikamet eden Ş.Ö. isimli vatandaş, kendisinin ve kızı G.Ö.’nün dolandırıldığını, kendilerine baş komiser ve savcı gibi devlet görevlisi süsü verip, kendilerini telefonla arayarak, terör örgütlerince telefon numarasının kullanıldığını, bunun için kendilerinin İskenderun’da belirtilen bir bankanın belirtilen hesap numarasına Elli bin Türk Lirası para yatırması gerektiğini söylemeleri üzerine Ş.Ö. isimli vatandaş dolandırıcıların İskenderun’daki hesabına 50000 TL para yatırdı.
Daha sonra şahısların konuşmalarından şüphelenen ve arkadaşlarınca uyarılan Ş.Ö, Üsküdar Doğancılar Polis Merkezine gelerek şahısları ihbar edip müracaatta bulundu. İskenderun Polisi, hesabın yatırıldığı banka şubesinde bulunan şüpheli Ömer D. isimli şahsın hesabına 50000 TL Eft yapıldığını, Ömer D. ,Ramazan K. Faik D. , Halil A. , Mehmet C. K. isimli şüpheli şahısların 63 plakalı Opel marka otomobil ile Urfa ilinden İskenderun ilçesine 6 gün önce geldiklerini tespit etti. 50000 TL para, dolandırıcılık suçunda kullanılan sim kartlar ve cep telefonları şahıslardan üçüyle birlikte yakalandı. Yakalanan şahıslar adliyeye çıkartılacaklar.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet