Skip Navigation Links

MMK Metalurji’de Futbol Turnuvası

MMK Metalurji‘nin ikincisini düzenlediği Futbol Turnuvasında,Dörtyol Tesisleri’ nde finale kalan iki takım

MMK Metalurji’de Futbol TurnuvasıFoto
Galeri

Spor   A+a-

6 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’ de İskenderun Spor Kompleksi’nde final maçı oynadılar.

2-9-16-23 Mayıs2015  tarihlerinde oynanan grup ve çeyrek final maçları sonunda final maçı oynayan takımları desteklemek için şirketin CEO’ su Iurii Chaikovskii, CFO’ su Denis Kvasov Üretim Direktörü Ozan Karadağ ve Satış Direktör Yardımcısı Evgeny Koscheevaileleri ile birlikte oradaydılar.Takım oyuncularının aileleri ve MMK çalışanlarından oluşan taraftarların izlediği maç tezahürat ve alkışlarla desteklendi.

Mekanik Bakım,YardımcıTesisler, Çelikhane bölümlerinden çalışanların karmas ıve İK,Finans, Satış karması arasında geçen mücadelede takımlar 4-4 berabere kalınca penaltılara gidildi.

Penaltı atışları sonunda Mekanik Bakım,YardımcıTesisler,Çelikhane karması kalecisi Ömer Dinçer kurtardığı 3 penaltı ile takımını şampiyonluğa taşıyarak büyük alkış topladı ve finalin en iyi oyuncusu seçilerek madalyasını ve kupasını şirketin CEO’su Chaikovskii’ nin elinden aldı.

İstanbul DilovasıTesisleri’ndesüren maçlar sonunda Dilovası Şampiyonu olacak takımla Dörtyol Şampiyonu’ nun karşılaşacağı Süper Final ise sonbaharda gerçekleşecek.

 

 

MMK Metalurji’de Futbol Turnuvası foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
BLT 9 Haziran 2015 Salı
ŞU BELEDİYENİN HALISAHASINDAKİ KALE ARKASI TEL ÖRGÜLERİNİN HALİNİDE YAZSANIZA
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet