Skip Navigation Links

Çevreye Saygılı MMK..

MMK Metalurji A.Ş.,5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Dörtyol Belediyesi’ nin organize ettiği etkinlikte

Çevreye Saygılı MMK..

Ekonomi   A+a-

TİGEM önünde Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, MMK Genel Müdürü Iurii CHAIKOVSKI, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Halil KÜRKÇÜ, belediye çalışanları ve öğrencilerden oluşan bir grupla çevre bilincini topluma aşılamak amacıyla ağaç dikimi gerçekleştirdiler.

Ayrıca,  fabrikadan yaklaşık 50 kişilik bir ekiple Dörtyol sahiline giderek çevre temizliği yapan MMK Metalulurji çalışanları  ‘Geleceğin dünyası, bugünün sorumluluğu’ sloganı ile  topladıkları plastik, kağıt ve cam gibi atıkları çöp poşetlerine koyarak bunları daha sonra tek bir yerde toplayıp görevlilere teslim ettiler.

Bu etkinliğe şirket Genel Müdürü Iurii CHAIKOVSKII, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Halil KÜRKÇÜ de katılarakatık toplama faaliyeti gerçekleştirdiler.Ayrıca fabrika sahası içerisindeki  yeşil alanlarda Genel Müdür CHAIKOVSKII  fidan ve çiçek dikme faaliyetlerinde bulunup: Üretimimizin her aşamasındaki ortak prensibimiz ‘Yeşil Düşünmek’ diyerek MMK’ nın çevreye olan duyarlılığını bir kez daha dile getirdi.

Fabrika sahası içerisine konumlandırılmış olan resim çerçevesinin arkasında bol bol resim çektiren MMK çalışanları bunları twitter da  #mmkdacevregunu  ismi ile paylaştılar.

Çevre etkinliklerini sadece 5 Haziran ile sınırlandırmayan MMK, önümüzdeki hafta Dörtyol’ daki ilköğretim okullarında çevre bilinci aşılamaya yönelik eğitim faaliyetlerigerçekleştirecek.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet