Skip Navigation Links

AK Parti seçimden büyük bir zaferle çıkacaktır

AK Parti Hatay Miletvekili adayı Ahmet Demirtaş ,AK Parti'nin 7 Haziran'da yapılacak olan seçimden zaferle çıkacağını belirtti.

AK Parti seçimden büyük bir zaferle çıkacaktır

Politika   A+a-

Demirtaş,seçim çalışmaları kapsamında İskenderun ,Belen ve Arsuz'da çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlardan AK Parti için destek istedi.  AK Parti Adayı Demirtaş,İskenderun sanayi sitesinde bulunan  esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek siyasi istikrarın sürmesi için destek istedi.

Ülkemizdeki istikrarın ve büyümenin sürmesi, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşılabilmesi için 7 Haziran'da seçimlerinin önemine değinen Demirtaş,şunları kaydetti:

"AK Parti olarak kazanacağımız her zafer, gönül coğrafyamızdaki vesayetlere de son verecek. Çağ açan ve çağ kapatan AK Parti, bu seçimden de büyük bir zaferle çıkacak. Ülkedeki istikrarın sürmesi için herkese büyük görevler düşüyor.Türkiye ve bölgemiz son 13 yılda önemli, büyük mesafeler aldı.Ülkemiz her alanda istikrarı yakaladı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru emir adımlarla ilerliyor. Bu adımları biz her zaman olduğu gibi milletimizle beraber atıyoruz. Milletimizin desteği bizim bu hizmetleri yapmamızdaki en büyük güçtür"

 AK PARTİ İLE EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK 

Seçim çalışmaları kapsamında İskenderun'daki programların ardından Belen'e geçen Demirtaş,burada öğretmenler ile bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada,AK Parti'nin eğitimde yaptığı hizmetlerden bahseden Demirtaş,"AK Parti iktidarları döneminde eğitime ayrılan payın büyük bir ölçüde arttı.Yeni okullar ,yeni derslikler yapıldı.Bu yatırımlardan Allaha çok şükür Hatay'da yararlandı.Teknoloji alanında önemli yatırımlar yapıldı.Öğrencilerimize tabletler ve ücretsiz ders kitapları dağıtılıyor.Bunların hepsini AK Parti iktidarının eğitime verdiği desteklerle yaptığını bu millet görüyor"şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet