Skip Navigation Links

Av.Mevlüt Dudu “13 Yıllık Zulme Dur Deme Zamanı Geldi”

CHP Hatay Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili adayı Av.Mevlüt Dudu çalışmalarını İskenderun, Erzin, Dörtyol ve Payas’ta gerçekleştirdi.

Av.Mevlüt Dudu “13 Yıllık Zulme Dur Deme Zamanı Geldi”

Hatay   A+a-

İskenderun’da, Fatih Sultan Mehmet, Numune, Karayılan, Akarca,  Orhangazi ve  Bekbele mahallelerinde, vatandaşlarla bir araya gelip, mahalle toplantıları ve ev toplantıları gerçekleştiren Dudu, CHP’nin projelerini anlatıp iktidara geldiklerinde neler yapacaklarını anlatarak; “13 yıldır yolsuzlukta sınır tanımadan zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yaptılar. CHP iktidara geldiğinde, üreten ve insan odaklı bir ekonomik model yaratacağız. Vaatlerimizi küçük dokunuşlar olarak nitelendiriyorum.

Sosyal yardımlar kesilmeyecek. Çağdaş ve sosyal devlet anlayışı içerisinde yapacağız. Bu konuda kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

 

Bu gün ayrıca; Dörtyol, Erzin ve Payas’ta mitinglere katılan Dudu; “İktidara hazırız ve umutluyuz. İktidar üretir. Muhalefet tartışır. Artık roller değişti. Artık halkımızı kandıracak malzemeleri kalmadı. Yolsuzluk konusuna girmiyorum bile. Yokluk ve yoksulluk diz boyu. Bizler refahı toplumun her kesimine yaymayı hedefliyoruz. Halkımız bu seçimde hükümete, zulüm hükümetine, sandıkta cevap verecek. Aydınları, gazetecileri, generalleri içeri atanlara dur diyecek. Yoğun bir kampanyayı birlikte yürüttük. 2 aydır çalışıyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. İktidar partisi sadece bizim projelerimizi tartışıyor. 13 Yıldır halkımızı inlettiler. Bizim iktidara gelme nedenimiz, fakiri daha fakir yapan bu ekonomik düzene son vermek. Türkiye büyüyecek zenginleşecek, tüm Türkiye zenginleşecek. Yoksulluğu işsizliği ortadan kaldırmak için iktidar olmak istiyoruz. 4 gün sonra Türkiye önemli bir karar verecek. Şundan eminim, milletimiz 13 yıllık zulme dur diyecek. İşyeri katliamlarına son diyecek. Ortadoğu'yu kan Gölü'ne çeviren Müslüman'ı Müslüman'a kırdıran bu iktidara son verilecek. Saltanatlarına pazar günü milletimiz son verecek. Hatay’a ve Payas'a hiçbir şey vermeyenlere artık yeter diyecek. Payas'ın ilçe olması konusunda yalan söylediler. Sevgili Payas’lılar Büyük Şehir Yasası Meclise geldiğinde, Bakanlar Kurulunda Payas Dörtyol’un Mahallesi olacaktı. Elimizden geleni yaptık mücadele ettik İçişleri Komisyonunda Payas mahalleydi. Bu konuda en çok Mücadele'yi verende bizlerdik. Biz yaptık diye iddia etmiyoruz ama bunu yapmamak için iktidardakiler direndiler. Payas’ı Payas yapan ne iktidardır ne de başkası. Payas’ı Payas yapan Payas’lının azmi ve kararlılığıdır. Payas'ın ilçe olmaması için elinden geleni yapanlara sandıkta cevap vereceğiz. 7 Haziran’da zafer bizim olacak. Sandıktan Başbakan olarak Kemal Kılıçdaroğlu çıkacak. Yarınki mitinginiz geçen haftakinden çok daha coşkulu ve büyük olacak. Yarın Başbakanımızı bağrımıza basıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet