Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Riyat Kırmızıoğlu: Türkiye CHP İle Şifa Bulacak..

CHP’nin 7 Haziran saat 21.30’da iktidar olacağını belirten Dr. Riyat Kırmızıoğlu, yoksulluğu bitmeyen bir ülkede insanların

Riyat Kırmızıoğlu: Türkiye CHP İle Şifa Bulacak..Web
TV

Politika   A+a-

hastalıktan kurtulmasının mümkün olamayacağını söyledi ve seçim bildirgesindeki ekonomi politikalarıyla iktidar yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren CHP’nin Türkiye’ye şifa olacağını sözlerine ekledi.

Riyat Kırmızıoğlu: Türkiye CHP İle Şifa Bulacak..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Av. Mevlüt Dudu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, İskenderun’da Yenişehir, Cumhuriyet ve Süleymaniye Mahalleleri’nin kesiştiği 19 Mayıs Parkı’nda halkla buluştular.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Anıt Alanı’nda miting yaptığı dakikalarda 19 Mayıs Parkı’nda halkla buluşan CHP Hatay Milletvekili Adayları Kırmızıoğlu, Dudu ve Aykut, moral ve motivasyonları zirve yapmış bir şekilde halkla kucaklaştılar.Coşkusu bir an bile dinmeyen ve evladı Riyat Kırmızıoğlu’nu bağrına basan Yenişehir, Cumhuriyet ve Süleymaniye Mahallesi sakinleri, alkış ve zılgıtlarıyla miting alanında CHP’nin iktidar yürüyüşünün kutlamasını yaptılar.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu halka hitap ederken her zamanki gibi coşkulu ve motivasyonu en üst düzeydeydi.

Doğup büyüdüğü sokaklarda yaşayan insanların karşısına çıkmanın mutluluğu ve gururuyla konuşan Kırmızıoğlu, CHP’nin iktidar olacağı saati verdi ve “size bir saat vereceğim, Bu saat CHP’nin iktidar saati 7 Haziran saat 21.30” dedi.

Coşkulu kalabalığa seslenirken CHP’nin seçim bildirgesindeki ekonomi politikalarına dikkat çeken Dr. Riyat Kırmızıoğlu, insanları hasta edenin yoksulluk olduğunu belirterek, yoksulluğu çözmeden insanların hasta olmasını engellemenin mümkün olmayacağına vurgu yaptı. Şifa bulmak için CHP’ye oy verilmesi gerektiğini belirten Kırmızıoğlu,  “Sağlıkçı olduk. Halkın sağlığını bozanın aslında ne olduğunu çok iyi biliyorduk. Sağlıkçı olmak, doktor olmak bize yetmedi. Çünkü insanları hasta eden sadece ve sadece yoksulluk. Yoksulluğu çözemezseniz doktorlar merhem olamazlar. Biz yoksulluğu çözmeye kararlıyız. Yoksulluğu çözecek olan kim? CHP ve 8 Haziran’ın Başbakanı Anadolu’nun Kemal’i, KemalKılıçdaroğlu. “ dedi.

Türkiye’nin yaşanacak bir ülke haline gelmesi için CHP’nin iktidar olması gerektiğine vurgu yapan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, “ Seçim bildirgesinde sağlıkla ilgili fazla bir şey yok diye eleştirenler oldu. CHP’nin seçim beyannamesi sosyo-ekonomik yaşama vurulmuş bir damgadır. Bu ekonomi programımızla Türkiye’yi yaşanacak bir ülke haline getireceğiz. Türkiye’yi yaşanacak bir ülke haline getirmediğimiz sürece de, sürekli hastalanan, doktora ihtiyaç duyan ama doktordan şifa bulamayan insanlar olurlar. Şifa mı arıyorsun Türkiye? Şifa arıyorsan şifa da Cumhuriyet Halk Partisi’nde. Vereceksin oyunu CHP’ye ve şifa bulacaksın. “dedi.

Riyat Kırmızıoğlu: Türkiye CHP İle Şifa Bulacak.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş