Skip Navigation Links

İskenderun Şehir Kulübü’ne Büyük Alkış..

İskenderun Şehir Kulübü’nün sosyal ve kültürel etkinliklere katkıları sürüyor.

İskenderun Şehir Kulübü’ne Büyük Alkış.. Web
TV
Foto
Galeri

Magazin   A+a-

İskenderun, uzun yıllar sonra ilk kez Şehir Kulübü’nün çabalarıyla senfoni orkestrasıyla buluştu.

Kültürel ve sanatsal etkinlerin yetersizliğine bir son vermek için yola çıkan İskenderun Şehir Kulübü, bölge insanlarını senfoni orkestrasıyla buluşturarak büyük takdir topladı.

 Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ve Grup Pandora, İskenderun Şehir Kulübü’nün organize ettiği gecede, sanatseverlere müzik ziyafeti sundu. Şölen havasında geçen konserde, Şehir Kulübü üyeleri ve katılımcılar, renkli melodilerle dinlenme fırsatı buldu. Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nı İskenderun’a getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, üyelerin ve sanatseverlerin göstermiş olduğu yoğun ilgi ve teveccühün bu tür organizasyonların tekrarı adına kendilerini daha da cesaretlendirdiğini belirtti. Başkan Yıldız, konser sonrası yaptığı değerlendirmesinde, “Böylesine seviyeli ve kabiliyetli sanatçı dostlarla olmak gerçekten gurur verici. Konser hareketli ve eğlenceliydi.

Kültür ve sanatın günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçası olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu alanda sunulan en küçük bir katkının bile, sanat emekçilerine kültürel mirasımızın gelecek kuşaklara aktarılması noktasında umut ışığı olacağı inancındayız” diye konuştu. Olağanüstü bir atmosferde gerçekleşen konsere katılım gösterenler, doyumsuz müzik keyfinin tadını çıkardılar. Mükemmel bir performans ortaya koyan Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ve Grup Pandora’nın müzisyenleri, gecenin sonunda ayakta alkışlandılar.

 

İskenderun Şehir Kulübü’ne Büyük Alkış..  foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
İskenderun Şehir Kulübü’ne Büyük Alkış..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet