Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pirireis Coştu İnsan Seli Fener Caddesi’ne Sığmadı..

İskenderun Pirireis Mahallesi’nde halkla kucaklaşan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu,

Pirireis Coştu İnsan Seli Fener Caddesi’ne Sığmadı..

Politika   A+a-

miting sonrası arkasına aldığı kortejle caddelere sığmadı.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut İskenderun Pirireis Mahallesi’nde halkla buluştular.
Her yeni bir buluşmanın iktidar kutlamasına dönüştüğü, her mahallede ayrı bir sevgi seli ve coşkuyla karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayları, Pirireis Mahallesi’nde farklı bir coşku ve sevgi seliyle adaylarını bağrına bastı. Mini mitingde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na gösterilen ilgi ve sevgi seline ayrı ayrı teşekkürler vardı.
Pirireis Mahallesi’nde yapılan mini mitingin sonrasında yüzlerce kişi adayların arkasında Fener Caddesi’nde kortej halinde yürüdü. Adeta insan seline dönüşen Fener Caddesi yürüyüşü, görenlerin evlerinden indiği, balkonlarından alkışlarla ve bayraklarıyla desteklediği gerçek bir fener alayına dönüştü.


Pirireis Mahallesi Mitinginde yaptığı konuşmayla halkın coşkusu ve heyecanına yine aynı coşku ve heyecanla karşılık veren CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 7 Haziran gününe kadar alkışlamanın önemine dikkat çekti ve 8 Haziran sabahı da CHP iktidarının alkışlanmasını istedi.
AKP İktidarının gidiş mührünün Hatay’da vurulacağını belirten Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin Türkiye’nin dört bir yanından iktidara gümbür gümbür yürüdüğünü söyledi.


İskenderun’un uzun yıllardır unutturulmaya çalışıldığını anlatan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun İskenderun’a gelişini hatırlatarak, seçim bildirgesine bir ilçe olarak İskenderun’u koyan CHP’nin iktidar olması için İskenderunluların gerekeni yapacağından emin olduğunu söyledi.
Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi CHP’ye oy vermeye davet eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, 8 Haziran’da aydınlık Türkiye’ye uyunmak için bunun bir zorunluluk olduğunu söyledi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar