Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vekil Karasayar, Türkmen Köyleri ile buluştu

AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar,Türkmen Köyleri Derneği’nin Suçıkağı’nda düzenlediği kahvaltıda Suçıkağı halkıyla buluştu.

Vekil Karasayar, Türkmen Köyleri ile buluştu

Politika   A+a-

Suçıkağı köylüleri ile birlikte köy kahvaltısı yapan vekil Karasayar, hükümetin ekono6mik yatırımlarıyla ülkenin ufkunun açıldığını söyledi.

Kahvaltı programına İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Belediye Meclisi üyesi Emin Dönmez, muhtarlar ve dernek üyeleri ile Suçıkağı köylüleri katıldı.

Türkmen Köyleri Derneği Başkanı Ali Diler’in kısa bir konuşmasının ardından söz alan Milletvekili Orhan Karasayar, şunları söyledi: “Sizlerle birebir çıktığımız bu yolda AK parti iktidarı döneminde ne söz verdiysek yaptık, yapmaya çalıştık. Biz siyaseti Makam ve mevki için yapmıyoruz. Allah’ın izniyle halka hizmet için siyaset yapıyoruz. İskenderun’a bu güne kadar yatırım, proje gelmedi. Ak Parti’nin emaneti almasıyla sizlerin desteği ile İskenderun’un, Hatay’ın bölgemizin sorunlarını liste haline getirip onların çözümü için çalıştık.İskenderun’dan, İlden, Ankara’dan çözülecekse oradan çözmeye ve sorunları ekibimizle beraber tek tek ele aldık. Köyünüzün sorununu çözeceğiz dediler. Geldiler vaatlerde bulundular ve gittiler. Arkalarına bakmadılar. Ama biz Arsuz yolu, Adalet Sarayı, Devlet Hastanesi’ni inşaa ettik. İskenderun Teknik Üniversitesini ilçemize kazandırdık.  Sorunların çözülebilecek olanlarını çözdük. Zor çözülecek sorunlarını da çözmeye çalıştık, mücadele ettik.  Teknik Üniversite İskenderun’un en ücra köşesindeki insanımızın çocuklarını dolmuş parasıyla üniversiteye gideceği bir ortamı yaratıyoruz. Bölgemizin kalkınması dünya ile entegre olması için çalışıyoruz. Çalışacağız. Amanos tünelini açtığımızda oralarda 500-600 bin elemana ihtiyaç olduğunda fabrika sahipleri buralara tabela asar işçi alacağız diye. Konya’da Ankara’da Bolu’da Türkiye’nin her yerinde projelerimiz var. 2023’de Türkiye’nin kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolar olarak ihracatı 500 milyar dolar olacak. Bunu söylerken projelerimize ve yatırımlarımıza dayanarak söylüyoruz. Sanayicimize her türlü teşvikivereceğiz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar