Skip Navigation Links

Dudu: bereketli, coşkulu, uğurlu geldi

CHP Hatay MV Av. Mevlüt Dudu, bu gün de aralıksız çalışmalarına devam etti.

Dudu: bereketli, coşkulu, uğurlu  geldi

Politika   A+a-

Sabah erken saatlerde Dörtyolda çalışmalarına başlayan Dudu çeşitli mahallelerde ev ziyaretleri ve mahalle toplantıları gerçekleştirdi.

Dudu, Saat 22’ye doğru Yeşilköy mahallesinde bir toplantıya katılmak için geldi. Mahalleli o kadar kalabalık bir gurup halindeydi ki, kalabalık toplantıyı adeta mitinge dönüştürmüştü.  Bir anda bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başlayınca Mahalleli; “vekilimiz bereketiyle geldi” diyerek Mevlüt Dudu için bir de kurban  kesip hayır dualar okudular. Mevlüt Dudu’yu kucaklayıp bağırlarına bastılar.

Yağmur yağmaya devam ettiği içim, evlere sığmayan kalabalığın bulunduğu  toplantıevin geniş ahırında yapıldı. Bu kalabalık, coşku ve heyecan mahallelilerin  CHP özlemini coşkuyla ortaya koymalarını da sağlamıştı. Yaşanan bu olaylar ile sohbetler daha da heyecanlı yapıldı. Sorular soruldu, cevaplar alındı. Çalışmalarından zaten memnun oldukları Mevlüt Dudu’yu bağrına basan Yeşilköy mahallesi sakinleri 8 Haziran tarihinin çok önemli olduğunu dile getirerek; 8 Haziran’da CHP’yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakan olarak görmek istediklerini dile getirdiler.

Yaşanan olaylar ve coşkulu kalabalıkla çok duygulanan ve coşkuyu yaşayan Dudu; “artık zamanı geldi, 8 Haziranda CHP “yaşanacak bir Türkiye” ile iktidara geçecektir. Sorunlar sıkıntılar sıfırlanacak, emekli, işçi, memur, köylü, çiftçi, çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek,  herkes refah ve mutluluk içinde yaşayacak, herkes bunu hak ediyor,  birilerinin  çerez paraları ile milletimiz  ihya olacaktır. Ülkemizi karış karış satıp, yolsuzlukla köşeyi dönenler de hesabını verecekler” açıklamalarından sonra mahalleli ile sohbete devam ettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet