Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İşte Yükseliş Kolejinin İlk Mezunları

Eğitim’in Yükselen Değeri sloganıyla 2015-2016 eğitim öğretim döneminde eğitim hayatına merhaba diyen Özel Yükseliş Koleji

İşte Yükseliş Kolejinin İlk Mezunları

Eğitim   A+a-

ilk mezunlarını vermenin gurur ve heyecanını yaşıyor.

 

 

Özel Yükseliş kolejinin ilk mezunlarının kep atma töreni yelken kulübünde gerçekleştirildi. İskenderun’un yetiştirdiği bir birinden değerli sanatçıların renk kattığı gece unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla salona giren öğrenciler Anne Baba ve öğretmenlerine gurur ve heyecan yaşattı. Öğrenciler adına konuşma yapan Halil İbrahim Yücelen eğitim ve öğretimlerinde emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilere teşekkür ederek Yükseliş kolejinden mezun olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.  Yükseliş koleji kurucuları Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç, genel müdür yardımcısı Aykut Davut Öktem ve İlkokul Müdürü Janset Göztok Ciminli,Yükseliş ilkokulu ve Yükseliş ortaokulundan mezun olan öğrencilerle birlikte 1. yıl pastasını kestiler. Flama devir teslim töreninin ardından ise öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar. Gecede bir konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem öğrencilere yeni eğitim hayatlarında başarılar dilerken Yükseliş Koleji Kurucu ortağı Yılmaz Tunç ise Yükseliş koleji olarak İskenderun’da eğitime değer kattıklarının altını çizdi. Öğrencileri kendilerine emanet eden velilere teşekkür eden Tunç Yükseliş kolejinin yeni eğitim yılında Anadolu lisesiyle birlikte daha da güçlenerek eğitimdeki yükselişini sürdüreceğini belirtti. Konuşmaların ardından Genel müdür yardımcısı Aykut Davut Öktem mezuniyet gecesinin düzenlenmesinde emeği geçen okul aile birliği yönetimine çiçek takdim etti.

SANATÇILAR GECEYE RENK KATTI

 

Özel Yükseliş kolejinin mezuniyet gecesinde İskenderun’un yetiştirdiği sanatçılar Bahar Türkan’ın yanı sıra Türkiye’yi uluslar arası arenada başarıyla temsil edenmüziğin evrensel birleştirici yönünden yararlanarak din, dil, ırk, sınıf farkı gözetmeden kültürler arası diyalogları güçlendirmeyi amaçlayarak sanatını icra eden ve kültür elçisi olan Ersin Faikzade geceye şarkılarıyla renk kattılar. Özel Yükseliş Kolejinin 1. mezuniyet gecesine İskenderun kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen belediye başkanı Adnun Vurucu, İskenderun belediye başkanı Seyfi Dingil, MUSİAD Hatay şube başkanı Fatih Tosyalı, davetliler ve öğrenci velileri katıldılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş