Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mursi’nin İdam Kararının Seçim Malzemesi Yapılması Şık Değil

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında Hassa İlçesini gezerek

Mursi’nin İdam Kararının Seçim Malzemesi Yapılması Şık Değil

Hatay   A+a-

vatandaşlara projelerini anlattı. Çalışkan, beraberinde milletvekili adayları Nevin Zeytineli, Metin Yeşilkaya, Fatih Özer, Atila Erol, Medet Reçber ve partililer esnaf ve pazar ziyaretlerinde büyük ilgi ile karşılandı. Esnafın sorunlarını dinleyen Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, çözüm önerilerini sunarak “yıllardır iş başında olanlar, çözecekleri bir şey varsa bugüne kadar çözerlerdi” dedi. Hassa’da chpli olduğunu söyleyen bir esnaf Çalışkan’a “ben CHP liyim, hayatımda partimden bir milletvekili dükkanıma adım atmadı. Bölgemizi temsil eden milletvekilimizi TV’de bile görmedim, ama siz 3. defa dükkanıma aday olay geliyorsunu” dedi Mursi’nin İdam Kararının Seçim Malzemesi Yapılması Şık Değil Mısır’da idama mahkum olan Muhammed Mursin’in idam kararı ile ilgili Çalışkan, “Cumhurbaşkanı ve başbakanın, Mursi’nin idam kararını meydanlarda seçim malzemesi yapmaları şık değildir. Devlet erkanının görevi; idamı durdurmak için gayret etmektir. STK örgütü gibi medyanlarda kınama ve protestte etmek değildir. “dedi.

Milleti Oyalıyorlar

Yıllar geçiyor milleti sürekli oyalıyorlar diyen Çalışkan, “ülkemiz ekonomik, sosyal, ahlaki ve dış politika anlamında istenilen seviyede değil. Bunları çözecek olan, inançlı, dürüst kadrolar Saadet kadrolarıdır” dedi. Saadet Partisi ekibi esnaf ve Pazar ziyaretlerinden sonra Ak Parti ve MHP seçim bürolarını da ziyaret ettiler.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar