Skip Navigation Links

Levent Yılmaz Severoğlu Eczanesi’nin Açılışında Duygulandı..

Hatay Eczacılar Odası genç ve pırıl pırıl bir üye daha kazandı

Levent Yılmaz Severoğlu Eczanesi’nin Açılışında Duygulandı.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Severoğlu Eczanesi, İskenderun Cumhuriyet Mahallesi Şht Onb. Enver Durmaz Caddesi No2/B 10 Sağlık Ocağı karşısında hizmete girdi.

Eczacı Tuğçe Severoğlu, Severoğlu Eczanesi’nin açılışında oldukça heyecanlı ve mutluydu. Özel İkem Koleji’nin gurur duyulan öğrencilerinden olan Eczacı Tuğçe Severoğlu, Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu.

Dişhekimi Haşim Karaali de nişanlısı Eczacı Tuğçe Severoğlu’nun işyeri açılışında heyecanlıydı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Eczacı Tuğçe Severoğlu ile nişanlısı Dişhekimi Haşim Karaali, güzel bir misafirperverlik örneği sergilediler.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, aynı zamanda genel müdürlüğünü yaptığı Özel İkem Koleji’nden mezun olan Eczacı Tuğçe Severoğlu’nun işyerini açmanın kendisi için ayrı bir gurur ve mutluluk olduğunu söyledi. Her yeni açılan işyerinin ekonomiye can verdiğine dikkat çeken Levent Hakkı Yılmaz, aynı zamanda Özel İkem Koleji’nden öğrencisi Eczacı Tuğçe Severoğlu’na hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Meslektaşları, aile yakınları ile dostlarının en mutlu günlerinden birinde yanında oldukları için mutluluğunu ifade eden Eczacı Tuğçe Severoğlu, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Levent Yılmaz Severoğlu Eczanesi’nin Açılışında Duygulandı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet