Skip Navigation Links

Simya’da Hedef: 5 Yılda 30 Şube ..

İskenderun Simya Koleji, ilk resim ve el işi sergisini Prime Mall AVM’da açtı.

Simya’da Hedef: 5 Yılda 30 Şube .. Web
TV

Eğitim   A+a-

Vatandaşların yoğun ilgisi ise sergide resim ve el işi çalışmaları bulunan öğrencileri fazlasıyla mutlu etti.

Simya Koleji Resim Öğretmeni Sinem Şahin’in koordinatörlüğünde anasınıfından lise son öğrencilerine kadar onlarca resim ve el işi çalışmasının bulunduğu resim sergisi, 25 Mayıs tarihine kadar İskenderun Prime Mall AVM’de gezilebilecek.

Simya Koleji’nin kurucuları Mehmet Baysal ve Selim Baysal da sergi salonunda misafirleriyle yakından ilgilendiler.

Yan flütle misafirleri kapıda karşılayan Simya Koleji 7’nci sınıf Öğrencisi Elif Ganiye Uygun da kulakların pasını sildi ve sergi salonunda yaptığı müzikle atmosfere renk kattı.

İki buçuk yıldır yan flüt çalan Elif Ganiye Uygun, babası İskenderun Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Ayhan Uygun’un da gurur kaynağı.

Simya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Türkiye’de eğitim öğretim faaliyetini sürdüren 4 şube sayısını 5 yıl içerisinde 30’a çıkarmak hedeflerini açıklarken oldukça gururlu ve mutluydu.

Mehmet Baysal açıklamasında, Simya yayın yazarlarının bulunduğu Simya Koleji’nin Türkiye’de açacağı tüm şubelerinde yüzme havuzu, kapalı spor salonu, sinema, tiyatro salonu,  binicilik kulübü, ses kayıt stüdyoları gibi aynı özellik ve standartlarda olacağına dikkat çekti ve ekledi: “İstanbul'dayız, Türkiye’deyiz her taraftayız. Her tarafa okul açıyoruz onun için yoğunuz. Şuan 4 şubemiz var 5 yıl içinde hedefimiz 30 şubedir. Bütün okullarımız en az 10 bin metre kare kapalı alan olan yerler olacak ve tamamında yüzme havuzu, kapalı spor salonu, sinema, tiyatro salonu,  binicilik kulübü, ses kayıt stüdyoları gibi aynı standart ve özellikler yer alacak. ”

Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Selim  Baysal da yaptığı açıklamada, “ Tabi ki el emeği göznuru yaklaşık bine yakın eser var burada. Bütün hocalarımı kutluyorum. 20-25 Mayıs arası burada olacağız tüm halkımızı bekliyoruz.” Dedi.

 

Simya’da Hedef: 5 Yılda 30 Şube ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet