Skip Navigation Links

CHP Arsuz’da Tek Yumruk Oldu !

Küskünlük ve Kırgınlıkların Unutulduğu Tablo Arsuz’dan Hatay’a Yayılıyor..

CHP Arsuz’da Tek Yumruk Oldu !Web
TV

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları, Arsuz seçim bürosunun açılışında tam kadro halkla kucaklaştı.

CHP Parti Meclis Üyesi nihat Matkap’ın da katıldığı Arsuz seçim bürosu açılışı tam bir gövde gösterisine dönüştü.

CHP’nin Hatay’daki birleştirici gücü olacağını her platformda ifade eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Nihat Matkap’ı ve bir çok önemli ismi Arsuz’a getirerek bunu ispatladı.

Nihat Matkap’ın CHP tabanına verdiği mesajla sallanan CHP Arsuz seçim bürosu açılışında, “ayrılık yok, küskünlük yok, birlik ve beraberlik var. CHP’nin iktidarı için güç birliği yapmak, duygusal değil mantıklı olmak gerekiyor” denildi. Hep bir ağızdan haykırılan CHP iktidarı için Nihat Matkap’ın söyledikleri ise oldukça anlamlıydı. Küskünlere CHP Hatay’ın büyüğü olarak mesaj veren Matkap, neden aday gösterilmediğini kendisinin de bilmediğini ama bunu önemsemedeğini söyledi ve önemli olanın CHP’nin iktidar olması ve Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olması şeklinde anlamlı konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Başkanı Faik Çekin, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar, Kadın Kolları Başkanı Sibel Uslu ve belediye meclis üyeleri seçim bürosu açılışına kortej halinde gelirken, anlamlı bir de mesaj verdiler. CHP Arsuz ilçe örgütünün birlik ve beraberliğine vurgu yapılan kortej yürüyüşü, seçim bürosunun önünde toplanan yüzlerce kişinin alkışları arasında kucaklaşmaya dönüştü.

Nihat Matkap:

Önemli Olan CHP’nin İktidar, Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Olması..

Arsuz seçim bürosunun açılışında yaptığı anlamlı ve duygusal konuşmayla gönüllerdeki yerini ortaya koyan ve halkla kucaklaşarak 7 Haziran seçimleri öncesi CHP tabanına mesaj veren CHP Parti Meclis Üyesi eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, “Milletvekili adayı gösterilmememin nedenini ben de bilmiyorum. Ama bu önemli değil. Bunu önemsemiyorum. Benim bir yerlere gelmem önemli değil. Önemli olan CHP’nin iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olması” diyerek seçim sürecinin en hassas döneminde tabana verdiği mesajla büyük takdir topladı.

Türkiye’nin radikal İslamcı terör örgütleriyle işbirliği içinde bir ülke olarak anıldığını ve uluslar arası camiada prestij kaybettiğini iddia eden Nihat Matkap, AK  Parti’nin meydanlarda Kur’an-ı Kerim’le boy göstermesinin bir çöküşün belgesi olduğunu söyledi.

Hilmi Yarayıcı:

Kabul Ediyorum, Halkımın Militanıyım !!!

CHP Hatay Milletvekili Adayı Hilmi Yarayıcı da yaptığı konuşmada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in şahsına yönelik iddialarını göndemine aldı ve ağır bir üslüple eleştirdi.

Yarayıcı konuşmasında, “Bir ulusun türkülerini yapanlar, yasalarını yapanlardan daha güçlüdür. Bugün haklı olduğmuzu görüyoruz. Çünkü Melih Gökçek, son 25 yıldır her gün çıkıp televizynda benim için örgüt militanı, örgüt üyesi ve sempatizanı dedi. Barışa çığlık etkinlieği yaptık. Sınır yol geçen hanı gibiydi. Mağdur olan insanlarımız için bişey söylemedik. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen teröristlere evlerinizi açmayın, ev vermeyin dedim yine diyorum. Bana militan diyorlar. Evet halkımın militanı olduğumu kabul ediyorum. Yoksulluğa, haksızlığa karşı halkımın militanıyım ve bundan da gurur duyuyorum. “ dedi.

 

Avukat Mevlüt Dudu:

Hesap Soracağız, Vaatlerimizi Halkımızla Buluşturacağız

CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu da yaptığı konuşmada, Ortadoğu’nun bir terör bataklığına, Türkiye’nin güney sınırının adeta bir Taliban bölgesine çevirenlenden hesap sormak için iktidar olmak istediklerini belirterek, “AK Parti’nin elinde halkı kandıracak bir şeyi kalmamıştır. Bizim seçim vaatlerimizi konuşuyorlar. Biz yemin ettik, iktidar olacak ve halkımıza verdiğimiz sözleri tutacağız” dedi.

 

Ziraat Mühendisi Sonay Aykut:

Duygusallık Yok, Mantık Var.. CHP İktidarı İçin Birleşelim !!!

CHP Hatay Milletvekili Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut da her zaman olduğu gibi heyecanlı ve coşkulu konuşmasıyla halka seslendi.

“Duygusallık yok, mantık var!” diyerek anlamlı mesaj veren Sonay Aykut, birleşerek, güçlenerek CHP’nin iktidarı için çalışmanın önemine dikkat çekerek, seçim sonrası olası bir başarısızlığın vicdan azabından herkesin şimdiden haberdar olması gerektiğine vurgu yaptı ve “Biz geleceğiz onlar gidecekler. Giderken de hesap verecekler” dedi.

Kelebek örneğiyle gönüllerde taht kuran Sonay Aykut, “Elimizde bir kelebek var. Kalabeğın kanadında dili, dini, ırkı ve mezhebi hiçbir şekilde ayrılmayan Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları var. Kelebeğin obür kanadında da Cumhuriyet rejimi olan bir yönetim var ve şuanda avuçlarımızın içinde. Bu kelebeği yaşatması veya öldürmesi hepimizin elinde. Gelin bu kelebeği, güneşli, aydınlık günlere hep beraber uçuralım” dedi.

 

Doktor Riyat Kırmızıoğlu:

Hatay’ın Birleştirici Gücüyüm..

Arsuz seçim bürosunun açılışında her zamankinden daha coşkulu bir şekilde halkla kucaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz halkına Arapça olarak hayırlı akşamlar dedi ve konuşmasının devamında yine Arsuz’un damadı olarak Arapça seslendi 5’i 1 yerdeyi eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu için istedi.

Samimi, coşkulu ve yürekli konuşmalarıyla dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın birleştirici gücü olacağını daha önce söylediğini hatırlattı ve açılışa katılan Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap’ı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı, İlçe Başkanı Faik Çekin’i, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Gökpınar’ı ve Kadın Kolları Başkanı Sibel Ulus’u göstererek, “Hepimiz burdayız. Bu işi barış içinde çözeceğimizi söylemiştik. Bak da duy! Bak da gör” Değil Arsuz’u, değil Hatay’ı, Türkiye’nin hiçbir yerini bölemeyeceksin.  Taşeron tutsan da bizi bölemezsin, kardeşimizi üstümüze salsan da bölemezsin” diyerek mesajını gönderdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakın ve Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap’tan övgüyle bahseden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Gururumuz, duayenemiz, başımız sıkıştığında başvurduğumuz abimiz Nihat Matkap’ımız burda mı? Alkışlıyoruz arkadaşlar” diyerek yüzlerce kişiden oluşan kalabalığa Nihat Matkap’ı alkışlattı.

Seçim beyanamesini anlatmasına gerek olmadığını belirten CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yasanacakbirturkiye.com internet adresinde tüm vaatlerin bulunduğunu hatırlattı ve gerek yok dedikten sonra da şöyle konuştu: “Biliyorsunuz projelerin adamıyım. Bunların hiçbiri anlatmaya gerek yok. Bir gün sizi daha az görecek olursam eğer, o da bakan olacağımdan dolayıdır. Sizin vereceğiniz destekle olacağım.”

CHP Arsuz’da Tek Yumruk Oldu ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet