Skip Navigation Links

HBB Şehir Temizliğine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı şehir temizliğine yeni araçlarla devam ediyor.

HBB Şehir Temizliğine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hatay   A+a-

Görev alanına giren yerlerde temizliğe devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi’ ne bağlı temizlik ekipleri çalışmalarının düzenli bir şekilde aksamadan devam etmesi için büyük bir titizlikle çalışıyor.

             Sabahın erken saatlerinde eski otogar içinde bulanan Temizlik İşleri Şefliği’nde toplanan temizlik personelini ziyaret eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolgun ile Çevre Koruma Şube Müdürü Mahir Çiçek denetimlerde bulundular. Burada temizlik personeline yönelik bir konuşma gerçekleştiren daire Başkanı öncelikle şehir temizli ile ilgili Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş’ın hassasiyetini dile getirirken şehir temizliğinin önemine vurgu yaptı. Temiz bir kentin mesai saatlerine uyulması ve disiplinli çalışma ile mümkün olacağını ifade eden Dolgun, yerlere çöp atan ve çevreyi kirleten vatandaşların uygun bir dille uyarılması gerektiğini söyledi. Hatay’ın, herkesin arzu ettiği gibi bir şehir olabilmesi için, vatandaşların istekli ve gönüllü bir şekilde üzerine düşen görevi yapmasıyla olabileceğini vurguladı.

Vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan evlerinin ve iş yerlerinin önünü temiz tutmalarını isteyen daire başkanı, temizlik konusunda çalışan işçilerimizin emeğine sahip çıkarak onlara yardımcı olmak gerektiğini söyledi.  Konuşmanın ardından Büyükşehir Belediyesi sorumluluğun da yer alan cadde, meydan, bulvar ve yollarda hizmet verecek olan temizlik araçları incelendi. 2 adet 6 metreküp, 2 adet 4 metreküp, 1 adet 2 metreküp ve 1 adet 0,5 metreküp çöp sıkıştırma kapasitesine sahip toplam 6 adet araç temiz Hatay için durmadan çalışıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler toplamda 130 işçi ile temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Halka hizmet götürmek konusunda halka söz veren Doç. Dr. Lütfü Savaş’ ın başkanlığında ki Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir temizliği konusunda da önümüzde ki günlerde çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet