Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu’ndan Meslektaşlarına Anlamlı Ziyaret..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, eşi Doktor Selda Kırmızıoğlu ile birlikte yıllarca çalıştığı

Kırmızıoğlu’ndan Meslektaşlarına Anlamlı Ziyaret..

Sağlık   A+a-

İskenderun Devlet Hastanesi’nde Başhekim Doktor Veysel Yıldırım’ı, meslektaşlarını, hemşireleri ve hata ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

İskenderun Devlet Hastanesi’nde Başhekim Doktor Veysel Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunan Doktor RiyatKrımızıoğlu, hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı ve karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Hastane ziyaretinde meslektaşları, hemşireler, hasta ve hasta yakınları tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, gururla görev yaptığı hastanede birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla da hasret giderdi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen İskenderun Devlet Hastanesi ziyaretinde hemşireleri de ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutladı ve eşi Dr. Selda Kırmızıoğlu ile birlikte karanfil dağıttı.

Hastanenin hasta servisi ile acil servisinde hastaları ziyaret eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, uzun yıllar görev yaptığı hastanede eski çalışma arkadaşlarıyla hasret giderdi, hastalarla sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet