Skip Navigation Links

Sizi vekil olarak karşılıyoruz

Alğan, Gültepe Mahallesinde Mahallelinin Sağlık Ocağı sorununa kulak verdi…

Sizi vekil olarak karşılıyoruz

Politika   A+a-

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili adayı Mehmet Alğan, İskenderun’un Gültepe mahallesinde milletvekili gibi karşılanıp uğurlandı.

Gültepe Mahalle Muhtarı Mehmet Çalık, muhtarlık azaları ve mahalle sakinlerinin hazır bulunduğu ziyarette Mehmet Alğan’ı Gültepe mahalle Muhtarı Mehmet Çalık, muhtarlık binasının kapısında karşıladı. Mahalleliye önce kendisini tanıtan ardından mahalle muhtarı ile sohbet eden Mehmet Alğan, kendisinin vekil gibi karşılanmasından dolayımutlu olduğunu, Hatay’a karşı hizmet sorumluluğu olduğunu belirterek “Sorun dinleyen çözüme ulaştırmak için gayret eden ve Hatay’a hizmet aşkı ile hareket eden bir vekil olacağım” diye konuştu. Tepe mahallesi olması dolayısıyla belediye hizmetleri sorunu yaşadıklarını belirten Muhtar Mehmet Çalık, ise genç vekil adayına başarılar diledi ve “Öncelikli sorunumuz Mahallemize bir sağlık ocağı istiyoruz” dedi.

Muhtar Çalık, seçilecek sırada olması dolayısıyla milletvekiliadayıMehmet Alğan’ı bir milletvekili olarak gördüğünü belirterek “Biz sizi bizim vekilimiz olarak görüyoruz. Mahallemizin sorunlarına da çözüm bulacağınıza inanıyoruz. Mahallemizde Sağlık Ocağı sorunumuz var.  Biz Gültepe’deyiz. Sağlık hizmeti alabilmek için Kocatepe Mahallesi’ndeki (Çarşamba Pazarı) Sağlık Ocağına gidiyoruz. Bir ara Gültepe mahallesinden Kocatepe mahallesine minibüs kaldırmayı bile düşündük. Ama bu düşünce mahalle sakinlerimizin genelinde onay görmedi. Bu sıkıntımızı çözmenizi bekliyoruz” diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, daha sonra Muradiye muhtarı Ömer Faruk Bilgili’yi muhtarlık binasında ziyaret etti. Ardından Şeyh Mahmut Reyhani’nin 7.gün Mevlid-i Şerifi törenine katıldı. Aynı gün akşam ise İsa Taş Plaza’da Hemşireler Haftası gecesine katıldı. Ardından da Alğan ve ekibi ev ziyaretlerinde bulundu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet