Skip Navigation Links

Mehmet Alğan: 400 vekil hedefliyoruz

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, Antakya ve Reyhanlı’da seçim çalışmaları yürütüyor.

Mehmet Alğan: 400 vekil hedefliyoruz

Politika   A+a-

Gittiği her yerde halkın takdirini toplayan yaklaşımları ile dikkat çeken Mehmet Alğan, 2015 seçimlerinin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu belirterek, “Ak Parti hükümeti olarak 400 vekil hedefliyoruz” dedi.

Partideki geçmişi ile ilgili çalışmalarını anlatan Alğan, Genç Siviller Hareketi, Dünya Beşten Büyüktür, Ak Parti’nin kapatılma sürecinde sivil hareketi başlattığı ve aktif olarak görev aldığını söyledi.  Mehmet Alğan, “Ben Gençlik Kollarında Genel Başkan Yardımcısıyım. Dış İlişkilerden Sorumu Başkanım. Bu seçimde Hatay milletvekili adayı olarak 4. Sıradan Gençlik kotasından listeye girdim. Toplum, gençleri ve kadınları mecliste görmek istediğinden dolayı tabandı, genç ve kadın ve talebi vardı. Partimiz bu talebi ciddiye alarak  değerlendirdi.  7 Haziran seçiminde kadın ve genç vekil adaylarını meclise gönderecek sıralara yerleştirdi. Benim seçim bölgem İskenderun-Arsuz-Belen’dir. Ancak ben Hatay’ın genelinde seçim çalışmalarını yürütmeyi planladım. Hatay genelinde çalışma yapıyorum. Çünkü ben Hatay’ın vekiliyim” dedi.

Hükümetin Hatay’a yaptığı yatırım ve hizmetleri anlatan Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, “Amanos tüneli, Reyhanlı Barajı, Hastanelerdeki yaptığımız yenilikler, Hatay’da inşa ettiğimiz Adliye sarayları ve daha birçok hizmete Ak parti olarak imza attık” şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet