Skip Navigation Links

Şampiyon Galatasaray..

HBB'nin desteğiyle düzenlenen Hatay'da Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF)Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon Galatasaray oldu.

Şampiyon Galatasaray..Web
TV

Spor   A+a-

Antakya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası final maçında Galatasaray, İstanbul Üniversitesi'ni 75-53 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, ikinci İstanbul Üniversitesi, üçüncü ise Fenerbahçe oldu.

 

Faklı illerden 16 takımın katıldığı ve 6 gün süren turnuvanın kapanışında konuşma yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Hatay il temsilcisi Banu Mursal, turnuvayı Hatay'ı veren Türkiye Basketbol Federasyonu'na teşekkür ederek, turnuvada es sahipliği yapmada desteklerini esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası asist kraliçesi İstanbul Üniversitesi'nden Neslihan Cora olurken, ribaund kraliçesi İzmir Buca'dan Buse Acar, sayı kraliçesi İstanbul Üniversitesi'nden İlayda Güner, en iyi guardı Galatasaray'dan Eda Şahin, en iyi forveti Galatasaray'dan Meltem Yıldızdan, en iyi pivotu İstanbul Üniversitesi'nden İlayda Güner, en değerli oyuncusu ise Rize Belediye'den Erdenay Topçu oldu.

 

Bireysel performanslarından dolayı ödül almaya hak kazanan basketbolculara ödüllerinin verilmesinin ardından turnuvada 3. olan Fenerbahçe'ye kupa ve madalyalarını TBF Hatay il temsilcisi Banu Mursal, 2. olan İstanbul Üniversitesi'ne kupa ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Altyapı Sorumlusu Mehmet Döğüşgen verirken, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu olan Galatasaray'a kupa ve madalyalarını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hasan Özyurt takdim etti.

 

Kupa sevincini doyasıya yaşayan Galatasaraylı basketbolcular, mutluluklarını aileleriyle ve taraftarlarıyla paylaşmayı da ihmal etmediler.        

Şampiyon Galatasaray.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet