Skip Navigation Links

MHP'li Yılmaz: 'Bu Oyunu Bozacağız'

MHP Adana Milletvekili ve 3'üncü Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, AK Parti'nin devletin tüm imkanlarını kullanarak, yeniden iktidara gelmek

MHP'li Yılmaz: 'Bu Oyunu Bozacağız'

Politika   A+a-

MHP Adana Milletvekili ve 3'üncü Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, AK Parti'nin devletin tüm imkanlarını kullanarak, yeniden iktidara gelmek, ülkeyi tek adamlığa sürüklemek için uğraştığını ifade edip, "Bizim arkamızda yüce Türk Milleti olduğu sürece bu oyunu bozacağız" dedi.
MHP Seyhan ve Çukurova ilçe başkanlıklarının düzenlediği 'Bizimle Yürü Adana Mitingi', Pınar Mahallesi'nde coşkuyla gerçekleşti.
Üç Hilalli bayrakların dalgalandırıldığı mitingde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili ve 3'üncü Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz ile diğer milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri Adanalılardan büyük sevgi gösterisine kırmızı güller atarak karşılık verdi.
Mitingde milletvekili adayları, MHP bayraklarını dalgalandırarak, seçim şarkıları eşleğinde meydanı dolduran vatandaşları coştururken, Seyfettin Yılmaz, Suudi Arabistan'da işçi olarak çalışan Murat İnaltekin'i sahneye davet etti. Murat İnaltekin, oyunu MHP'ye verdiğini, oy pusulasının fotoğrafını da cep telefonuyla çektiğini Seyfettin Yılmaz'la birlikte meydana duyurdu. Yılmaz, gurbetçi işçiyle hemşehrilerini selamlayıp, yurt dışındaki vatandaşların da tercihinin Milliyetçi Hareket olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Hemşehrilerine hitap eden Seyfettin Yılmaz, MHP olarak tek başına iktidar hedefine ulaşacaklarına olan inancını bir kez daha vurguladı.Yılmaz, "Allah'a şükür ki; Türkiye ayağa kalktı, Adana ayağa kalktı. Türkiye kararını vermiş, Adana kararını vermiş. 8 Haziran'da MHP iktidarıyla buluşacağız" dedi.
Milletin yoksulluk ve sıkıntı içinde kan ağladığını, ancak AK Parti iktidarının ülkeyi güllük gülistanlık göstermeye çalıştığını ifade eden Yılmaz, "Nasıl ki bu millet ayağına giyecek çarığı, sırtına giyecek urbası, yiyecek bir lokma ekmeği olmadığı halde Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ayağa kalktı, yedi düvele karşı Türkiye Cumhuriyeti'ne kurdu, şimdi de devleti ortadan kaldırmak, ülkeyi bölmek isteyenlere, tek adamlığa karşı Milliyetçi Hareket'le birlikte dur diyecektir" diye konuştu.
Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Onların arkasında yabancı sermaye grupları olabilir, onların katrilyonları olabilir, bütün yandaş medya onlarla beraber olabilir, onlar devletin bütün imkanlarını kullanabilirler, devletin valileri, kaymakamları, bürokratları seferber olabilirler. Ama bizim arkamızda yüce Türk Milleti olduğu sürece bu oyunu bozacağız. Biz millet sevdalıları, vatan sevdalıları, bayrak sevdalıları, Kur'an aşıkları olarak, bu oyunu bozacağız, kararlıyız. Onun için sayın Genel Başkanımız 'uyku orucu' dedi. Bu bir ikinci kurtuluş mücadelesidir. Ondan dolayı sizlerle beraber 7 Haziran'a kadar uyumayacağız, yorulmayacağız, çalışacağız, usanmayacağız, başaracağız. 8 Haziran'da Milliyetçi Harekiti iktidar, Devlet Bahçeli'yi başbakan yapacağız. Bu kutlu mücadelemizde, cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun, yolumuzu açık eylesin."
Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Yusuf Baş ve Milletvekili Muharrem Varlı da konuşmalarında partilerine destek isteyip, MHP iktidarında gerçekleştirilecek projelerini anlattı. Mitingin sonunda milletvekili adayları, hep birlikte meydanı dolduran vatandaşlara kırmızı güller atarak, teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet