Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Çevreci Kampanya AK Parti’den..

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde geri sayım başlarken vatandaşlar en fazla seçim otobüslerinden şikayetçi.

En Çevreci Kampanya AK Parti’den..

Politika   A+a-

Geçtiğimiz yıllara oranla seçim otobüsleri bu yıl daha sık aralıklarla ve daha yüksek bir desibelle seçim kampanyalarını yürütmekte.

125 bin nüfusta 77 bin seçmenin 220 sandıkta oy kullanacağı Dörtyol’da çevre ve gürültü kirliliği yaratmayan bir seçim kampanyasına Ak Parti imza atmış durumda.

Diğer siyasi partilerde olduğu gibi Adalet ve Kalkınma Partisi’nde de seçim otobüsleri bir taraftan harıl harıl mahalle aralarını turlarken diğer taraftan bisikletli seçim pankartı taşıyan çevreci kampanya da sürmekte.

Bisikletlerin arkasına yapılmış römorkların üzerindeki seçim panoları vatandaşlar arasında da büyük beğeni toplamakta. Bu bisikletler gürültü yapmadıkları gibi egzoz gazı salmadıklarından çevreye de zarar vermiyorlar.

Vatandaşlar bu bisikletli uygulamanın yaygınlaştırılarak otobüsle yapılan propagandanın azaltılmasını ve hatta hiç yapılmamasını talep ediyorlar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar