Skip Navigation Links

Türkiye’de Değil Sınırlarımızın da Ötesinde Ak Parti Var

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcı,Dış İlişkiler Başkanı-Dış İlişkiler Başkanı ve Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan

Türkiye’de Değil Sınırlarımızın da Ötesinde Ak Parti VarFoto
Galeri

Politika   A+a-

seçim çalışmaları kapsamanda, Erzin, Dörtyol, Payas ve Reyhanlı’da birçok esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Hastanede yatan hasta ve yakınlarını, ilçelerin semt pazarlarını, ev ziyaretleri, taziye ziyaretlerinde bulunan Mehmet Alğan, İskenderun’da başta Çarşamba pazarı olmak üzere semt pazarlarını gezerek esnafı dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu.

İnsanlarla kurduğu sıcak ve samimi diyalogla seçmenlerinin gönlünü kazanıyor. “Rızanızı, gönlünüzü almaya geldik” diyen aday Mehmet Alğan, yaptığı ziyaretlerde yaşlıların da duasını alıyor.

Esnaf ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede konuşan Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcı, Dış İlişkiler Başkanı- Dış İlişkiler Başkanı ve Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, partisinin toplumun tüm kesimlerini kucakladığını belirterek “ esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun, sanayicimizin geleceğe güvenle bakışında Ak Parti var.  Tüm halkımızın gönlündeyiz. Ak parti sevdası sadece Türkiye’de değil sınırlarımızın da ötesinde var. Bizler ulaştığımız insanlarımızın gözlerinde Ak parti sevdasını ve sevgisini görüyoruz” dedi.Ak Partinin 7 Haziran seçimlerine doğru tüm gücünü milletimizden aldığını söyleyen Mehmet Alğan, “yeni Türkiye’de amacımız daha güçlü, saygın, müreffeh, demokratik ve özgür bir Türkiye'dir. Partimiz yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ülke ekonomisini kalkındırmayı, bilim ve teknolojimizi, siyasetimizi, sosyal ve kültürel hayatımızı güçlendireceğiz. Türkiye, güven ve istikrar ortamında ekonomisini daha da güçlendirecek, daha rekabetçi ve daha yenilikçi bir ortam oluşturacak, demokratik standartları yükseltmeye devam edecek, birlik ve beraberlik içerisinde 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümeyi sürdürecektir” dedi.

Türkiye’de Değil Sınırlarımızın da Ötesinde Ak Parti Var foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet