Skip Navigation Links

Şehir Kulübü Senfoni Orkestrasını İskenderun’a Getiriyor..

İskenderun Şehir Kulübü yönetimi, uzun yıllar sonra iskenderunlular’ı Çukurova Senfoni Orkestrası ve Grup Pandora ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Şehir Kulübü Senfoni Orkestrasını İskenderun’a Getiriyor.. Web
TV

Magazin   A+a-

Kurulduğu günden bu yana bir çok sosyal sorumluluk projesi ve etkinlikle büyük takdir toplayan İskenderun Şehir Kulübü, yönetim kurulu ve üyeleriyle bölgenin sosyal ve kültürel eksiklerinin giderilmesi için yoğun mesai harcıyor.

15 yıl sonra ilk kez İskenderun’a gelecek senfoni orkestrası ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, programın 31 Mayıs Pazar günü saat 19.30’da Yelken Kulübü’nde gerçekleşeceğini belirtti ve klasik müzik severleri de programı izlemeye davet etti.

Yaklaşık 6 aydır süren yoğun çalışmalar neticesinde Çukurova Senfoni Orkestrası programının netleştiğini belirten Yıldız, tüm sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerde olduğu gibi bu konuda da  yoğun çaba sarfeden yönetim kurulu üyeleri ve üyelerine teşekkür etti.

İskenderunlular’ı en azından yılda bir kez klasik müzikle buluşturmayı amaçladıklarına dikkat çeken İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, 8. Gün Haber’in sorusu üzerine de, kamuoyundan büyük takdir gören “Bir çocuk da sen giydir” kampanyasıyla ilgili olarak da Arsuz’da yaşanan sel felakatinin ardından ihtiyaç sahibi 330 çocuğa ulaştıklarını söyledi.

Şehir Kulübü Senfoni Orkestrasını İskenderun’a Getiriyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet