Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vaatlerimiz Ülke Gelirinin Sadece Yüzde 3’ü !!!

Kırmızıoğlu Verilecekleri Sıraladı, Denizciler Coştu.. Verileceklerin, vaatlerin kaynağını soranlara da yanıt DoktorRiyat Kırmızıoğlu’ndan geldi

Vaatlerimiz Ülke Gelirinin Sadece Yüzde 3’ü !!!Web
TV

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu ve Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, İskenderun Denizciler Mahallesi’nde seçim ofisi açılışında halkla buluştular.

Seçim ofisi açılışına halkın yoğun ilgisi ile birlikte bölgenin yetiştirdiği başarılı işadamı CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca da kalabalık ekibiyle birlikte açılışta hazır bulunarak, seçim sürecinde milletvekili adaylarına olan desteğini bir kez daha gösterdi.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu seçim ofisinin açılışına gelerek desteğini gösteren herkesle tokalaştı, katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşlarla birlikte objektiflere poz verirken de, Denizciler halkının yakın ilgi ve sevgisinden dolayı mutlu oldu.

Bölgenin Gururu Doktor Riyat Kırmızıoğlu..

Uzun yıllar görev yaptığı Sarıseki Mahallesi’nde gönüllerde taht kurduğu gibi, Denizciler, Bekbele, Azganlık ve Karayılan’da da gönüllerdeki yeri seçim bürosu açılışında bir kez daha coşkulu kalabalığın sevgi gösteriyle belgelenen Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yaptığı konuşmada uzun yıllar evlerine konuk olduğu, hastalarına koştuğu vatandaşlara aile yakınlarıyla konuşur gibi oldukça doğal ve samimi bir şekilde seslendi.

Yaptığı konuşmayla bir kez daha gönülleri fetheden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin seçim vaatlerini sıraladı, vaatlerin kaynağını söyledi ve halkın vergisiyle halka verilecek maaşların gayrisafi milli hasılanın sadece yüzde 3’ü kadar düşük bir meblağa tekabül ettiğine dikkat çekti.

1 Oy Verin Gitsinler…

Askerlere her ay ödenen maaşın 35 liradan 350 liraya çıkarılacağını, üniversite öğrencilerine aylık 400 lira verileceğini, bebek sahibi olan ailelere bebek bezi ve bebek maması yardımı olarak 400 lira aylık katkı verileceğini, çocukları kreşe giden ailelere ise aylık 250 lira eğitim desteği verileceğini söyledi ve ekledi: “Her günü Sarıseki’ye sizlere hizmet etmek için giderken Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır tabelasını görür ve bu gururla çalışırdım. Yine aynı aşkla ve onurla çalışacağım.” Dedi ve Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili şöyle dedi: “Mustafa Kemal Atatürk diktatör heveslisi değildi, isteseydi diktatör olurdu. O yüzden dedi ki, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Şimdiki diktatör heveslilerine diyorum ki, egemenlik kayıtsız şartsız milletimindir. 1 oy verin gitsinler..”

Gelirin 40’ta Birini Fakire Dağıtmak Dinimizin Emri Değil mi?!!!

CHP’nin seçim bildirgesindeki vaatlerin kaynağını soranlara yanıt veren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, bebeklere, çocuklara, gençlere, vatani görevini yapanlara, üniversite öğrencilerine, emeklilere verilecek maaşların gayri safi milli hasılanın sadece yüzde 3’ü gibi bir meblağa tekabül ettiğine dikkat çekti ve ekledi:  “Askerlik yapanlara 35 lira aylık veriliyordu, 350 lira verecek Cumhuriyet Halk Partisi. Üniversitede okuyan çocuklara 400 lira aylık ,Bebek bezi ve bebek maması için 400 lira aylık,Kreşe giden çocuklar için 250 lira eğitim desteği,Kılıçdaroğlu emekliye 2 maaş ikramiye verecekti, yetmez dedim. Kılıçdaroğlu bir maaş da banka promosyonundan verdim dedi. 3 maaş ikramiye oldu yetmez mi? 65 yaş üstüne üç ayda bir 300 lira veriyorlardı biz 900 lira vereceğiz yeter mi?Buvereceklerimizin 57.2 katrilyon liradır bize maliyeti. Yani gayrisafi milli hasılamızın sadece ve sadece yüzde 3’ü. Bizlerin inancında gelirin 40’ta birini fakire vermek yok mu?”dedi.

 

Vaatlerimiz Ülke Gelirinin Sadece Yüzde 3’ü !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar