Skip Navigation Links

Fatura Ödemede Güvenilir Yer...

Bütün faturalarınızı güvenle ödeyebileceğiniz yer İldaş Telekom ve İnternet cafe...

Fatura Ödemede Güvenilir Yer...

Gündem   A+a-

Bütün faturalarınızı güvenle ödeyebileceğiniz yer İldaş Telekom ve İnternet cafe...

Fatura Ödemede Son Durak; İLDAŞ

İskenderun’da Fatura ödeme noktası ve internet kafe olarak hizmet veren İldaş Telekom, müşterilerine daha iyi bir hizmet sunabilmek için HAT-SU fatura alım işlemlerine başladı.

Vatandaşların fatura ödemeleri için bir çok yer gezmek yerine, tek bir noktadan kolaylıkla ödeme yapabilecekleri yer olan İldaş Telekom müşterilerine güvenli hizmet vermeye devam ediyor.

İşyeri sahibi Mustafa Karataş, "Yıllardır bu işyerinde insanlara kaliteli ve güvenli hizmet sunuyoruz. Bu sunduğumuz hizmetlerin üstüne bir yenisini daha ekleyerek HAT-SU fatura tahsilatı işlemlerine de başladık. Bizler için her şeyden önce müşterilerimizin güveni ve memnuniyeti gelir. İnsanlar gönül rahatlığıyla gelip faturalarını ve bir çok internet işlemini yapabilirler. Vatandaşlarımız her fatura için ayrı ayrı gezmelerine gerek yok. Bütün faturaları güvenli tek bir noktada İLDAŞ TELEKOM'da kolaylıkla ödeme yapabilirler. " dedi.

Geçmiş dönem fatura ödemeleri ile cep telefonlarına kontör yükleme konusunda hızlı ve güvenilir bir şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İLDAŞ Fatura yatırma noktasında, HAT-SU, Türk Telekom ADSL, Dsmart, Dijitürk, Süperonline, Türknet, Tedaş, Turkcell, Vadofone, Avea, Kablolu Tv gibi faturalarınızı yatırabilirsiniz.

Savaş Mahallesi 44 Sokak No:4/A (Kaptan Paşa Camii Yanında) adresinde hizmet veriyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet