Skip Navigation Links

Toksoy İddialı Konuştu..

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy önceki gün akşam Milliyetçi Hareket Partisi 2. ve 4. Sıra Milletvekili adayları için

Toksoy İddialı Konuştu..

Dörtyol   A+a-

Mandarin Restauranda geniş katılımlı bir yemek tertipledi ve yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hatay’da üç milletvekili tamam, ama dördüncü milletvekilini çıkartmak için biraz daha çalışmamız lazım” dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Celalettin Yavuz ve Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi için tertiplenen yemekli geceye MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Temsilcileri, Türkocakları Temsilcileri, MHP Meclis Üyeleri ve MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Günal katıldı.

MHP ilçe Başkanı Şerif Türker seçim sürecinin genel bir değerlendirmesini yaptıktan sonra önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da yaptığı konuşmada; “Bugün burada teşkilatımız ve teşkilatımızın kademeleri ile sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle bir arada olarak yaptığımız çalışmaları paylaşmak görüş ve önerilerini almak istedik. Teşriflerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Hatay’ın MHP li tek belediye başkanı olarak önümüzdeki genel seçimlerde Dörtyol’daki oy oranımızı arttırmak, 30 - 35 bin oy oranıyla partimizin iktidar yürüyüşüne katkı sunmak amacındayız. Hatay’da MHP nin şu anda üç milletvekili tamam ama dördüncü milletvekilini çıkartmak için biraz daha çalışmak durumundayız. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah C.C. hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben Yaşar Toksoy olarak partimin emrinde ve hizmetindeyim.” dedi.

MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celalettin Yavuz’da sadece Dörtyol’da değil, başta Erzin ve Payas olmak üzere Hatay’ın tüm ilçelerinde kabul gördüklerini, sıcak ve samimi bir şekilde karşılandıklarını belirterek, son olarak ziyaret ettiği Kırıkhan’da bunun çok güzel örneklerine şahitlik yaptıklarını belirtti.

MHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi’de il genelinde seçim bürolarının seri bir şekilde açıldığını Dörtyol’un da buna öncülük ettiğini belirtti.         

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet