Skip Navigation Links

“Sizlerin istihdamı ve gelişmesi Türkiye’nin kalkınması demektir”

‘‘Esnafımıza sahip çıkılmalı, daha fazla teşvik edilmelidir”

“Sizlerin istihdamı ve gelişmesi Türkiye’nin kalkınması demektir”

Politika   A+a-

Bağımsız Milletvekili Adayı Berkay Duran, İskenderun sanayi esnafını ziyaret ederek emekçi esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Türkiye'nin en çok emek gerektiren meslek dallarının Sanayi Sitesinde birleştiğini belirten Bağımsız Milletvekili Berkay Duran, Sanayi Bölgesi’nde ki esnaflara ve çalışanlara tek tek selam verip hatırlarını sorarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Sanayi sitesinin ehil elleriyle bir araya gelerek sorunlarına çözüm bulma noktasında çalışmalar gerçekleştiren Berkay Duran,‘‘Geleceğimizin istihdamı ve gelişmesi için bütün faaliyetteki sektörlerin önemi bir hayli fazladır. Bunun bilincinde hareket etmek ve geleceğimizi kurtarmak için esnafımıza sahip çıkılmalı ve daha fazla teşvik edilerek önleri açılmalıdır. Bütün sektörleri barındıran sanayi sitemizdeki esnaf kardeşlerimiz ve çalışanlarımızın piyasa durgunluğundan zarar görmemesi için projeler hazırlıyoruz. Siz emekçi esnafımızı dinleyerek bu projeleri şekillendiriyoruz. Sizlerin istihdamı ve gelişmesi Türkiye’nin kalkınması demektir ’’ ifadelerini kullanarak esnafların her zaman yanında olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Sanayi bölgesindeki otoban ile alakalı yol sorunlarına değinen Duran, çalışma şartlarının elverişli olması için gayret göstereceğini ve sıkıntıların giderilmesi noktasında Mimar olarak önemli projelere imza atacağını söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet